Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Goebbels titkarnoje voltam…4 eve is valid volt es naprol-napra egyre inkabb. Pont az egyeni jolet vs. tarsadalmi vaksag kerdeskoret irja le, a krealt ellensegkepek moge bujtatva. Kotelezo olvasmany lenne…
Ja,be ne kajald mar a buszoztatott tomeget. Ki lett adva polgarmestereknek,hogy menni kell,karszalag lecsippant,ha nem vagy ott,sok jora ne szamits. Nyilvan viszik magukkal a haverok a gyereket,h jol nezzen ki,diverzifikalt legyen a tomeg. Kamu az egesz. Ket ember szavaz a fideszre,a megvettek es a tudatlanok. Mindketto manipulalhato.
Milyen szép "ünnepi" beszédet mondott a felcsúti ruszkibérenc hazaáruló. Kit akar ez eltakarítani? Ha esetleg Magyar Pétert, akkor meg fog indulni a tömeg ellene. Ennyire elgurult már a gyógyszere a kommunistának?
Szánalmas egy beszéd volt, tele zavaros történelem értelmezéssel. Milyen jól sikerült boldogulnunk mióta megszűnt a Monarchia. Milyen szar lehetett egy világhatalom részének lenni. :D
Nem akartam mondani de csak kikivánkozik. Folytatódik idős rokonnal az eü és ellátőrendszer kalamajka. Nem akarom részletezni. Azt azért elmondom hogy aki ezzel együtt jólétet emleget azt mély tisztelettel szájbahányom. Mert a jólét nem csak a jóvedelem és vásárlóerő, mégha nem is értettem egyet az egyenlőségjellel sem a jólét = szocháló felvetéssel sem. De azért alap megléte feltétele a jóléti rendszernek, de ezt már meg is beszéltük elóbb.
Ekozben Orban olyan beszedet mondott ma,hogy Hitler is elegedetten csettintene. Beszelgetunk a joletrol,aztan eszrevesszuk vajon,hogy a nagy joletben milyen falat huznak korenk?
3-10M között??? Hahaha. 10M alatt nem kapsz már nagyon új autót normális felszereltséggel és nem a legalapabb motorral. És akkor még csak egy Toyota Yaris kategóriáról beszélünk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)