Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Meg kell tervezni az első napot, aztán az első hetet, aztán az első hónapot is. Hol, milyen szinten, ki, mikor lesz kirakva, helyére ki jön és mit fog csinálni az első napon, héten, hónapban, évben. Jogilag, informatikailag, kommunikáció, stb. Honnan vonsz meg mindent egy pillanat alatt (pl tao pénzek, alapítványok, stb), hadd szenvedjenek onnantól magukban.
Mert a mostani kormany akkor semmit er,vagy tud kormanyozni? Azert a maffiat probald meg hatalommal kipucolni..elobb lesz a rendszer resze,minthogy eltunjon.
Csak egy gyenge semmitérő kormány nem tud kormányozni. Értsd, ha leváltanak egy kormányt és a régi kormánynak akkor hatalma van, hogy oszthatja az észt, akkor igazából nem történt kormányváltás. Ha valaki a legfelsőbb politikai hatalommal nem tud élni, akkor az ne kormányozzon.
Hát igen, ez nagyon szép időszak volt. Én 2022-ben vettem állampapírt és alapvetően az volt a tervem, hogy 400 alatt gondolkodás nélkül váltom át, nem csak a kamatokat, hanem a tőke nagy részét is. El is kezdtem, már 409-en váltottam egy adagot, aztán 400 alatt is már, meg persze az euróban érkező jövedelmet sem váltottam át forintra. De most egy kicsit elbizonytalanodtam, lehet hogy a forintban tartott viszonylag biztonságos eszközök, mint például mtel részvény is jó lehet középtávon, ha a dollár ereje trnedszerűen megtörik. Meglátjuk.
Ez jó hír,mert ha ez igaz, akkor előbb vagy utóbb villamosszékbe ültetik a g*cit...., de Amerika az Amerika fog maradni,még akkor is ha lesznek gigszerek. Az usai emberek sosem fogják magukévá tenni a muzsik mentalitást, valószínűleg genetikailag(ezért biztos kapok) képtelenek lennének rá.
Bronz topiktárssal beszélgetve, aki ingatlant venne nyugaton, és mondjuk 500 ezer euró helyett 675 ezer euróból tud majd nekilátni, az miért lenne önbecsapás, én nem tudom.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)