Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
2022.09.19. 398 Gaguse itt FO$rint erő lesz!! Erre helló 434 így volt vagy nem? Mitől jött vissza?? 2022.10.14. én bevezetett 18% kamattól, de attól is csak lassan vánszorogva... Úgy, hogy 1000 milliárdok mentek el, amit ráadásul még ki sem fizetett a nép ;) De ki fog!!! Ott van amit leírtam, Sokkal jobb madein módszerével kereskedni, mint az alompapír!!! MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉneeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm óóóóóóvasod eeeeeeeeee?
“ igen, persze hogy lehet 3%-t :D” Akkor biztos nem hallottál róla hogy a pemap fizet épp kilenc százalék körül euróban (már nem kapható ahogy a 20%os pmap se), a román állampapírok hetet. Mint a magyar állam se keveset külföldre. És ez még csak az állampapír, semmi egyéb, hogy ne mondd hogy almát a körtével. 3%, my ass.
A probléma, amikor ezek a FO$rint védő emberek megjelennek, ott nagy a baj a háttérben, akkor mindig becsap valami utána. Anulu is visszatért PongoPongó szigetéről. Ha a kincset megtalálta volna, most nem lenne itt a topiban, de a napi betevőért ontania kell a karaktereket. Ugyanazokat a köröket futja, 100szor újra, ha beég eltűnik 1 időre, majd gyün újra! Hello Tom vagyok... https://www.youtube.com/watch?v=tywiX54wpJc
Amig nem latjuk egymas kivonatait,addig sajnos nem tudhatod,tudhatjuk,h kinel mi ment el..ezt azert erdemes itt disclaimerkent befixalni. En 8-10 dologgal tradelek. Es meg egyszer..ezek kozott nem volt ott a 434es eur vetel(379en igen).
látom, amikor szembesítenek a hibáddal, akkor arra nem reagálsz, csak nyomod tovább a matrát. Itt aki beültetett bárkit is azok ti vagytok már több éve, csak még észre sem veszitek, amikor az imént levezettem, hogy mennyi pénz buktatok itt (persze nem a traderekre gondolok) mert te is csak pár ezer eur-t váltasz, hogy fussa olasz tésztára meg osztrák almalére. Komolyan, behalok ezen :D
sokan félre értitek amit mondok, én csak arra reflektálok itt sokszor, hogy amíg ti szapuljátok az országot és Vikort (hozzáteszem jogosan) elment a sok hajó, az alábbi 10 hozam felsorolás csak példa volt. Szóval nem csak az eur-t kell nézni meg a ft-t, hanem szépen venni mást ami hozhat is valamit. NFA ;)
Örülj neki, miközben itthun sok terméknek duplázódott az ára!De jól jártál, de ezt a kört is 600 szor lefutottuk. Picit olyan vagy , mint az 50első randi című film egyik szereplője... Ha nem tudod, nézd meg majd rájössz melyikre gondolok. 398 NÁL BEÜLTETTÉL MINDENKIT FO$RINTBA, majd jött 434 mit kereshetett volna rajta mindenki, ha a csúcson eladja, mint madein és utána fordít a pozin és megy 368 ig??? Többet, mint az alompapírral, vagy nem? Főleg, ha a korrekcióknál eladja és a fordulóknál visszaveszi. Pipre, mint madein is szokta!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)