Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ami nekem furcsa, 3 napja esik az eur usd, miközben az S&P meg emelkedik. A kettő üti egymást. A napos bolitetőn bőven kiszúrt. 4h bolialj 1.064, ami kb. megegyezik a nagy rakétázás előtti 1.064 szintjével.
4h bolialj 377.3, a napos is ennyi, és néha bőven alá szúr akár 1 egységgel is, ebből simán lehet egy 376 a napokban. 4h rsi 32 napos RSI 33 hetes 44! (bolialj 373,7) nincs pozim. várom, hogy végre törje már ezt a szintet..kb..
Nem hiszek benne. Elmondom miért. Az USD HUF-ban is vannak "fontos" szintek. Ha az EUR USD esik, mint ahogy tette tegnap, az USD HUF emelkedne, kivéve ha az EUR HUF ezt ellensúlyozza.Tehát annyit erősödik az EUR HUF, amennyit az EUR USD "rápakolna" az USD HUF-ra. Jól látható, hogy egész nap 355 alatt tartották.A Carry-sek az USD-t tartják, nem az EUR-t, tehát nekik érdekük a minél alacsonyabb USD HUF, akár így (emelkedő eur usd-vel), akár úgy (csökkenő eur usd mellett a huf erősítésével --> eur huf csökkentésével). Bár nem látom, mitől olyan speckó szint ez a 355, inkább a 357 az. usd huf 1h: https://kephost.net/p/MTAxNjYyNA.png Valószínűleg erre a piros vonalra való rápréselődés miatt vagyunk ennyire bikák. Törése esetén AKÁR 351 is jöhet, ami összefügghet egy Eur usd felfele körrel, vagy akár egy 378> 375 töréssel.
Annyira hangoztatod ezt a "Gézu beültetett" hülyeséget, hogy bennem van egy olyan érzés, itt egyedül te voltál akkora balek, hogy a csúcson váltottál devizát forintra..... Mindig az kiabál akinek a háza ég...
Látom a személyeskedés megy barátom. Pedig én a helyedben csöndben meghúznám magam, mivel sok embert beültettél 430 körül, hogy 1134 lesz és társai.. szóval igyál 1 kv--t és nyugodj meg. A személyeskedést meg kerüljük kérem szépen ;)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)