Géza értelek, sokban hasonlóan gondolkozom,de!
Ismeretlenül nehéz erről írni, mert mindjárt jön persze, duma...
Lehetett látni látni ez lesz ez jön! Osztogatás , felelőtlen pénzszórás stb.
Nem csak a birkák (ahogy mondod ), nem akarták észlelni, hanem csak nagyon kevesen.
Itt a fórumon is akkor kezdtek el kapkodni amikor már beütött a baj ,az események után mennek.
Konkrétan ,én már jóval előbb bevásároltam euróból. Szépen kamatozott 300 körül vettem.
Már akkor változó kamatozású papírokat vettem,amikor más 3,5 %-ot.
Most is 2028, 2029 változóban vagyok, de már figyelek ha kijön valami magasabb fix , akkor váltok!
A nyersanyag áremelkedést végig megjátszottam,(majdnem a tetején) abból kiszállva rövid kötvényeket vettem.
Néhány hónapja hosszúkötvényalapba mentem át,azt komolyat hoz és fog hozni.
Ezeket megírtam ,hogy mit miért, de senkit nem érdekelt.
Én így vészelem át ezt a nehéz időszakot.
Nem rólam van szó , más lehet jobban csinálja,de figyelni kell , nem az események után menni.
Nem vetítek, így történt.
Ismeretlenül nehéz erről írni, mert mindjárt jön persze, duma...
Lehetett látni látni ez lesz ez jön! Osztogatás , felelőtlen pénzszórás stb.
Nem csak a birkák (ahogy mondod ), nem akarták észlelni, hanem csak nagyon kevesen.
Itt a fórumon is akkor kezdtek el kapkodni amikor már beütött a baj ,az események után mennek.
Konkrétan ,én már jóval előbb bevásároltam euróból. Szépen kamatozott 300 körül vettem.
Már akkor változó kamatozású papírokat vettem,amikor más 3,5 %-ot.
Most is 2028, 2029 változóban vagyok, de már figyelek ha kijön valami magasabb fix , akkor váltok!
A nyersanyag áremelkedést végig megjátszottam,(majdnem a tetején) abból kiszállva rövid kötvényeket vettem.
Néhány hónapja hosszúkötvényalapba mentem át,azt komolyat hoz és fog hozni.
Ezeket megírtam ,hogy mit miért, de senkit nem érdekelt.
Én így vészelem át ezt a nehéz időszakot.
Nem rólam van szó , más lehet jobban csinálja,de figyelni kell , nem az események után menni.
Nem vetítek, így történt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)