Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az állami pénzből létrehozott? új magyar burzsuázia majd viszi a hátán az országot. Sose értettem amikor Schmidt Mariska és mások is ezt nyiltan kimondták ( nyilt közpénzlopás ,korrupció politika segít meggazdagodni? Értelmezhetetlen számomra)
Azbév első fele brutálisnreálbér-csökkenéssel fogntelni, az állami beruházások leállítva, lakásfelújítasi togatás beszántva, szóval az építőipar is zutty. Emellett jóval többen mennek nyugdíjba, mint ahányan végeznek a suliban. Nem látom, hogy mutatná meg oroszlánkörmeit Hercules Hungary. Ettől a HUF még erősödhet, de a gazdaság igencsak szenvedni fog.
495 Ft. Papíron közel 20% inflát várnak jövőre, simán reális lehet. Egy pozitív dolog lehet, ha vége lenne a háborúnak, az rántana egy nagyobbat lefelé, de ennek egyelőre nem sok esélye van.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)