jajj, megint jösz a jogászkodással! orbán volt a közbeszerzések "stricije" vagy "madam"-ja! nem ö ment szobára! :) nem a saját kiskezével rakta zsebre a pénzt! ezért nem szabadna az ilyenekkel szemben jogászkodni! tegyék előzetesbe, vagy min.háziőrizetbe, aztán tisztázhatja magát! (tudom h már írtad mi a hivatalos eljárás, felesleges leírnod mégegyszer:)) az ö utasításai alapján futottak a manipulált közbeszerzések és a korrupciós lopások ! . mondjuk kivácsi lennék azokra az opciós szerződésekre vagy végrendeletre, amik lölö "hirtelen halála" esetén életbe lépnének! . és csak Hadházy-t tudom idézni de én is igy gondoltam AL Capone sem a szeszcsempészet és a gyilkosságok miatt ült, hanem egy piti adócsalás miatt!
Én bízom a Velencei Bizottságban! Az a baj, hogy sok Menczer Tamás, Kovács Zoltán és elszabadult hajóágyúként viselkedő oligarcha volt és van a Fideszeben, ezért bukott meg és ezért fog a DK sorsára jutni, ha ez továbbra is így marad.
No, éppen az ilyen, politikai vélemények alapján nem lehet a köztársasági elnököt megfosztani a tisztségétől, csak a jogszabályban meghatározott, hivatali ideje idején elkövetett bűncselekmények, stb. miatt. . A köztársasági elnököt megválasztotta az országgyűlés. De akkor térjél már ki arra is, hogy a kommunista rendszerben III/2-es Medgyessy, az 1956 utáni megtorlásban több-ezer ember életéért felelős Apró Antal unokája, a pufajkás Horn Gyula, az ÁVH-s felmenőkkel rendelkező Pető, Bauer, és még sorolhatnám, hogyan lehettek miniszterelnökök, bizottság elnökök, államtitkárok, stb. . Annak a bullshitnek, hogy nem képviseli Sulyok Tamás a nemzet egységét semmilyen objektív alapja, bizonyítéka sincs! . Annak a megítélése, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnökként megtestesíti-e a nemzet
egységét, egy politikai és
jogértelmezési vita, amelyben nem létezik egyetlen, objektív tényekkel
alátámasztott „bizonyíték”. A kérdésben egymásnak feszülő két fő álláspont
eltérő alapokról közelíti meg az államfő szerepét. Nem létezik kézzelfogható bizonyíték sem az állítás mellett,
sem ellene. Az, hogy valaki sikeresnek látja-e a nemzet egységének
megtestesítését, attól függ, hogy a tisztséget egy aktív, politikai egyensúlyt
teremtő szerepként (kritikusok elvárása) vagy egy szigorúan formális, a
jogállami intézmények működését hitelesítő funkcióként (az elnök saját
értelmezése) fogja-e fel.
"Meg sem lepődünk azon, amikor a Magyarországot ért nemzetközi támadássorozatba becsatlakozik a Velencei Bizottság is, mely a baloldal és Soros György propagandáját ismétli." . By Kovács Zoltán amikor a Velencei Bizottság épp a melegellenessé tett alaptörvényről írt. Érdekes akkor nem hivatkoztál se te se a Fidesz annyira rájuk hanem akkor épp Soros Ügynökök voltak. Akkor most a Fidesz is beállt a Soros ügynökök közé? :).
Nem kattintok rá, mert a magyar köztársasági elnöknek a nemzet egységét kell képviselnie és ő ebben az első pillanattól elvérzett. Egy noname ügyvéd Szegedeeről, akinek nyilas felmenői vannak és még ráadásul hazudott is róla. Totálisan alkalmatlan.
Azt még elfelejtettem hozzátenni az előző hozzászólásomhoz, hogy pontosan meg kell nevezni azt a bűncselekményt, amit megvalósítja a Btk.-ban foglalt tényállást, erre megfelelő bizonyítékokat kell mellékelni, a közfelkiáltással kimondott "bűnös!" ilyen esetekben természetesen nem alapos gyanú, csak magánvélemény, mert nem az a lényeg, hogy hányan akarnak felelősségre vonni valakit médiumokból és egyéb helyről összeszedett információk alapján, hanem az, hogy megvalósít-e az a magatartás valamilyen, Btk.-ban meghatározott tényállásban foglalt bűncselekményt, illetve erre megfelelő, releváns bizonyítékok vannak-e! Nekünk az egyetemen úgy tanították, amik most is élő alapelvek, hogy Nullum crimen sine lege és Nolla poena sine lege - azaz nincs bűncselekmény törvény(i tényállás) megvalósítása nélkül, és nincs büntetés törvény (jogszabályban bűncselekménynek minősített magatartás) nélkül.
Bocs, de Panyi tudatlansága korlátlan! Ahogyan írtam, az ENSZ mentelmi joga még a legfontosabb, legfőbb vezetőire vonatkozóan is funkcionális, nem érinti azt az időszakot, amely az ENSZ-ben betöltött tisztségük előtt volt, ezért ha MEGALAPOZOTT gyanú alapján érkezik Btk.-ban foglalt tényállás megvalósításával - akár kormányfőségük alatt is - elkövetett bűncselekmény miatt (tehát nem a közösségi médiában követelőző 1 bites hozzászólások alapján!), akkor az ENSZ illetékes és hatáskörrel rendelkező szervezetének meg kell vonni a mentelmi jogot és ki kell adni még a főtitkárt is, ha ő a gyanúsított.
"Sulyok Tamás a Velencei Bizottsághoz fordult, amiért Magyar Péter le akarja mondatni" Eddig sem tartottam sokra, de most aztán tényleg nagy nulla a szememben, ez a noname ügyvéd Szegedről - esküszöm, az életben nem hallottam róla, pedig nem éppen pár napja élek itt. Most ment MP Brüsszelbe és "véletlenül" pont erre lett időzítve a megszólalása! https://telex.hu/belfold/2026/05/29/sulyok-tamas-sandor-palota-velencei-bizottsag
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!