A választás után azt mondta Orbán a Fidesznek meg kell újulnia. Most azt mondja, ellenzékből nem tud megújulni. Csak valami homályos, halovány mondatok hagyják el a száját, hogy alulról szerveződve tud megújulni a "nemzeti oldal". Nagyon úgy néz ki, nem ő lesz, aki bármi jót tudna hozni a a "nemzeti oldalnak". Ennyi volt a Fidesznek, de minek is kéne léteznie tiovább! Mérsékelt jobbközépnek, európainak, nemzetinek, demokráciapártinek ott van a Tisza, van mellette egy szélsőjobbos MiHaMo, balra egyelőre semmi. Fideszre semmi szükség.
Mikor azt mondtam, hogy lölö a jéghegy csúcsa, balásira nem is gondoltam. Abban biztos voltam, hogy tiborc vagyona sokkal több, mint amit a forbes összeszed. Most már kezd tényleg kirajzolódni, hogy az államadósság 1/3-a, azaz 20 ezer milliárd forint nem a helyére került, hanem a csókosok zsebébe. Kíváncsi vagyok, hogy a pici halakat hogyan fogják összecsipegetni. Jó barátom is szépen csendben tanácsokat adott, az önkormányzati cégnek, ők meg fizettek neki. Soha nem értettem, hogyan tud 5-6 helyen is dolgozni egy időben. 300-400 ezer forintot kapott havonta egy egy helyen a felügyeletért, ahol kéthetente megjelent. Mellette 4 kft.-t vezet, azt is elég nagy sikerrel. Szintén önkormányzati cégekkel üzletel.
Habzó szájú Menczer szerint Balássy miatt vesztettek. VIP covid Bányai szerint Matolcsyék miatt. Egyik szarházi se meri vállalni a politikai felelősségét, továbbra is más a hibás, mint mindig 16 éve.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!