Fábián Tamás elég jól szopórollerezteti Szijjártó ruszkibérenc droidot. Ennek a Szijjártónak amúgy fogalma sincs, mi ment az országban. Ilyenek vezették az országot. Remélem marad ő is, a Fidesz további zuhanórepülésének jót tesz.
"Ha jól értem, arra utalt nagyon burkoltan hogy azzal zsarolták őket, hogy vagy együttmüködnek, vagy bombázzák kárpátalját is?"
Szerintem meg nem. Orbánék arra számítottak és szerintem előzetesen ebben egyeztek meg putyinnal, hogy az oroszok 3 nap alatt elfoglalják Kievet, és átveszik az ország irányítását, kárpátalját meg visszaadják Mo.-nak. Erre több megtörtént és azóta kiderült dolog is utal. Csak hát az oroszok meg azóta tudjuk, hogy mire jutottak. Azóta meg kárpátalját is lőtték, ráadásul úgy, hogy a támadás előtt egy magyar drón véletlenül berepült pont azon a részen ukrajnába.
Egyszer majd megnézem, de van néhány fideszes politikus, akit egyszerűen még most nem tudok meghallgatni, mert felbasz agyilag, és az egyik ilyen petiKÉM.
Figyeljetek egy picit. Aki követte az interjút. Mikor a kémkedésről ment a felkérdezés, elejtett egy ilyet, hogy "nem véletlenül nem bombáztak magyar lakta területeket" Ha jól értem, arra utalt nagyon burkoltan hogy azzal zsarolták őket, hogy vagy együttmüködnek, vagy bombázzák kárpátalját is? Ez elég kemény, ha tényleg igy van..
Jobb az interjú, mint gondoltam. A riporter nagyon higgadt és rákényszeríti Szijjártót, hogy tökéletesen bemutassa magát. Remekül fel van építve a forgatókönyv.
telexes ugyanolyan agresszivan kérdez mint a hülye fideszmédia-miért nem lehet normálisan beszélgetni-addig csináljuk a belháborut -mig elfoglalták az országot.mohács 2 van.
A kisebb pártok támogatottsága érdemben nem változott a legutóbbi
választáshoz képest, vagyis a fő mozgás a két nagy szereplő között
zajlik. A Medián adatai alapján a politikai térkép jelenleg erősen
kétpólusúvá vált, ahol az egyik oldal látványosan erősödik, a másik
pedig veszít a korábbi bázisából. ja kétpolusu egy frászt ha a fidesz igy folytatja kiesik 4 év nulva béka poraira-varangyos béka
Nézi valaki petiKÉM interjút a telexen? Én fél percet bírtam belőle egyelőre megnézni, de azt olvasom a redditen, hogy petiKÉM izzad, mint kurva a templomban és Fábián Tamás eléggé feltörli vele a padlót.
Esnek ki a csontvázak a szekrényből! Simor András beszélt az Egyenes beszéd-ben Matolcsyről meg az MNB vs Erste ügyről. Zsarolás? Remálem kivizsgálják, mi is történt!
Idefigyelj már. Ez a "köztársasági elnök" hol volt mikor kiderültek a gyerekzaklatási, abuzálási ügyek? Nem kellett volna megszólalni? Ez a "köztársasági elnök" hogy irhat alá egy prideot betiltó törvényt? Akkor ezek nem emberek a "köztársasági elnök" szemében? Tudod mi a sulyok? Orbán Viktor golyóstolla. Nem méltó rá, hogy "köztársasági elnök" legyen. Szégyent hozott a hivatalára. Nagyon-nagyon bizom benne, hogy lemond magától, mert szégyen mindenkire nézve. Hányingerem van tőle.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!