Én is pontosan azt írtam, hogy az probléma, ha a vallasissága befolyásolja a munkáját. Nekem az viszont nem.probléma, ha úgy egyebként vallasos. Az oktatasügyben óriási problémák vannak, központosítás, alaptanterv, finanszírozas, létszámhiány, infrastruktúra, versenyhelyzet a tankönykiadásban stb. Varjuk meg a hivatalos kormány nevsort, a programot, az első 100 napot, aztán majd ertékelünk.
egyébként igen, ilyen pozició kapcsán sziktokszó h vallásos! van elég szakember aki nem a vallásosságát helyezi előtérbe ezt írtam nem olvastad? . az aki a vallásosságát helyezi előtérbe az szvsz nem való oktatási miniszternek . a többit meg nem tudom honnan szedted, nem írtam olyasmiket!
Alapvető emberi jog a vallás, az, hogy miben hiszel rád tartozik. Én nem szeretnék olyan orszagban sem elni, ahol valaki megmondja nekem, hogy miben kell hinni. Ez Orbán politikaja volt. Azt nem akarod megmondani nekem, hogy kit szeressek? ( Nőt, vagy férfit?))). Ha az illető úgy tudja vegezni a munkáját - ertsd. a kormányprogramnak megfelelően- hogy arra nincs befolyása saját vallási meggyőződésének, akkor engem nem.igazán zavar, hogy miben hisz, buddhista, katolikus, vagy ateista. MP katolikus, Radnai piarista, rájuk szavaztál?
nem értem mit pattogtok :) ez nem fidesz2 lesz , oké megválasztják figyel ha ne mválik be megy a szemétbe ennyi MP ezt igérte ha valaki ne mválik be nem úgy müködteti a dolgokat ahogy kell akkor ennyi neki.Nyilván ha ez az akárki is előtérbe helyezi a vallásos szarjait akkor repülni fog.
szekularis allamot igért MP! az oktatásban pedig csökkenteni kell a vallások, egyházak szerepét! (megszüntetni a 4x támogatásukat) egyébként igen, ilyen pozició kapcsán sziktokszó h vallásos! van elég szakamber aki nem a vallásosságát helyezi előtérbe , és nem a vallásossága meséjét akarja a diákokra erőltetni! ebből már elég volt az elmult 15 évben!
Ez azert nem egy " Önök kérték" műsor. Vicces, hogy minden ugymond " forradalmár" pl. Pankotai Lili kb 21 evesen minősít és kritizál olyan embereket, vagy jelölteket, akiket nem is ismer. Illetve még nincs kormány névsor sem. Igen, biztos lesznek olyanok, akik nem szimpatikusak, de nem lehetne egyszer, vegre megvárni, hogy ki és mit vállal, mit fog teljesiteni? S mi van, ha vallasis, ez most szitokszó lett? Apropó: majus eljetől már minden MP felelőssége lesz. Azert talán ő is megerdemelne 100 nap türelmi időt, 16 év rombolás után.
"A Tisza oktatási miniszternek kérte fel Rubovszky Ritát, a Ciszterci Iskolai Főhatóság igazgatóját" (hvg) . ez nekem "szagos" , nem tetszik, ..... ha igaz lesz! hoffman rózsa 2 (apu kezdődik!) ezektől a kretén okori mesékben hívőktől nem lehetne már végre megszabadulni?
Bocsánat, de nem értek egyet veled! Csak egy egyszerű példa: Amikor kiderült a J&J babapúderjéről, hogy rákkeltő, a cég nem kezdett világra szóló ATL kampányba. Lehet, hogy egyszer, majd, ha elülnek a kedélyek, feltámasztják majd, de ebben a helyzetben....pénzégetés lenne. Mondjuk M1 majd mutatja, hogy aznap éppen kit visznek el e rendőrök, a TV2 meg ennek az ellenkezőjét vagy természetfilmet Kovi rendezésében. Hááát nem tudom, de közeljövő eldönti majd :-)
Az igazgato nem véletlenül kezdet átsruktuálni pont most amikor a sz@rcunami indul majd ÚJ állami szinten a korábban lavina szerűen propagandát terjesztő médiák ellen. 1 kirúgás ma lehet 3 holnap aztán sorban esnek ki az utcára azok akiknek ez már régen kijárt volna. Hogy milyen feljelentések vizsgálatok perek lesznek azt még bem tudjuk, de az a korszak jön amikor sok sok ember már lehet utolsó munkanapjára indul be a megszokott módon és nem csak a közmédiánál. Akinek súlyos fizetnivalója lesz az majd bezár de kétlem hogy a tv2 odáig jutna van még itt ott eltéve párezer milliárd lopott pénz, amig tudják mozgatni fogják is pumpálni a maguk szócsöveibe.
Tiltott állami támogatásnak minősül az aránytalan állami reklámmegbízás, erre vonatkozó vizsgálatot kezdett az EU. Amennyiben ezt megállapítják, és az ilyen médiumokat kötelezik a "támogatás" visszafizetésére, akkor..... Számold ki.
A butaság nem életkor, hanem edukáció függő. A direkt módon elbutított, egyébként alanyilag is hülye szomszédom (telek) azt mondta: "mivel én egy büdös Tiszás szimpatizáns vagyok) fizessem ki neki a 13.-14.-ik havi nyugdíját előre, mert el fogja veszteni MP miatt.
sajnos mondom - itt a kos két fia hadakozik tisza és fidesz de ezek mind ugyanazok csak megosztva és bizony igy az ország is ketté van osztva-remélem nem kettészakadt mert akkor nagy a baj.
ezt én értem-de bűncselekmények sorozatát követték el és most is követik el -fel kell jelenteni a tv 2 őt és akár be lehet zárni rögtön-hiszen ha bűncselekmény gyanuja áll föl egy cégnél -bármilyen akárminél akkor hogyne lehetne.ezt a rendörségnek -ügyészségnek biroságnak stb kell végrehajtania.
Egy ismerősöm éppen tegnap osztotta meg és igen, hirtelen többen próbálnak túlélni, mert kiszolgálták orbánékat: "Garibaldi: "Mikor kiszálltunk a hajóból, alig ezren voltunk. Most 100 ezren emlékeznek úgy, hogy akkor velünk voltak" . Más. Belehallgattam a Paláverbe, de 30 perc után kikapcsoltam, mert elég volt. Csupa nyugger - én is az lettem -, és olyanok, akik azt híresztelik - vissza lehet majd hallgatni -, hogy a Nyugatinál már építik a sátrakat a migránsoknak, akik nem tudják, mi a különbség a jövedéki adó és a személyi jövedelem adó között, akik válogatás nélkül szórják a jelzőket a fiatalokra és hogy MP-r miket, azt felsorolni is nehéz, pedig ők a hithű keresztények. Döbbenet és ilyenkor újra felteszem magamnak a kérdést, szabad-e mindenkinek és bizonyos koron túl szavazni? Követelik, hogy alkalmassági vizsgához legyen kötve, hogy ki milyen pozíciót töthet be. sorolhatnám, de borzalom. Csupa 70+-os nyugdíjas, tele indulattal és haraggal a fiatalok felé. Ilyen országot épített orbán az elmúlt 16 évben.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!