Anno több évvel ezelőtt kiszámolgattam mennyit költ a fideszmaffia hazugságra, reklámra, ellenfél pocskondiázásra és kb 3 ezer embert mintegy 5-7 ezer mrd Ft jött ki, ----- Azóta : Csak a közmédiák több 100 mrd, többezer ember és a többi NER cég 100-as nagyságrendben, 10x-es túlárazásokkal. - mára 15ezer mrd-nál több szerintem ami arra ment hogy a lopást, semmittevést hangos média fölénnyel elrejtsék.
végig kollaboráltak a fideszes szemétségekkel, minden hazugsághoz asszisztáltak, ..... mindet kidobnám! mert ha nem lesznek kidobva, akkor marad egy csomo fideszes aknamunkás!
Szerintem ez csak az alap költségvetésük, ebben még nincs benne a Magyarország kormánya által megrendelt közérdekű hirdetések, amik valójába a fidesz kampánynak része volt, közpénzből.
Látom, érzékenyen érint, hogy én miként reformálnám meg az MTVA-t. Ezek szerint nagy Dankó Rádió hallgatót köszönthetünk személyedben vagy egy ott dolgozót, ha már érv helyett személyeskedés megy részedről.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!