Nem lesz megvalósítva a bűncselekmény nélküli út a börtönbe program, majd meglátjátok! Ez csak jó szlogen volt. A Tisza mögött az elvtársak voltak, akik most a törzsi megosztottság helyett egy vallási közösségre szavaztak, aminek nem volt kioltó hatása, mint négy és nyolc éve. Most jön a neheze, az öszödi programmal kormányozni kellene! :)
Nálunk ez soha nem téma. A politika a családtagjaimmal és a barátaimmal nem téma, azt keressük, ami összeköt bennünket. :) Idióta az, akit a más-más politika ideológia szétszakít! A multi megbízómat pedig piszkosul nem érdekli, hogy ki van kormányom, bár a 9 %.-os TAO-nak örülnek, a nyereséget pedig visszaforgatják. A feleségem szalonjába eddig sem csak fideszesek jártak, és irodán ügyfélkörébe sem. Én megvoltak a szoclib kormányzás alatt is. Most is megleszek. Csak ez a szerencsétlen ország hogyan fogja átvészelni ezt a négy évet, az a kérdés.
Tudom, már az este láttam. :)) Az elmúlt választásokon ez volt kb az egyetlen ellenzéki győzelem - Szabó Sándor volt és visszalépett az utolsó pillanatban. Volt olyan választóikör is, ahol 86%-os volt a megjelenés - Újszegeden. A fideszes jelölt vol az, akiket szavazatvásárláson kaptak - jöttek a belvárosi irodából csomaggal, pénzzel ki emberek. Ismerem, aki a videót készítette. Zengett a belváros az Árad a Tiszától és zenétől az éjjel és ez most nem volt nekünk veszély, hanem boldogság.
"A vezetésben letargia, az átlag dolgozók közt csendes partizás."
"Közszféra. Itt hatalmas buli van. Szinte mindenki fülig érő vigyorral
jött be (én is). Mellettünk lévő irodában 2hatalmas nevetgélések. C’est
La Vie srácok!"
Szerintem sokat segített a fidesz szavazóbázis tegnapi apadásán, hogy a sok helyen lévő megfigyelők kamerázták a vélhető csalásokat, ezért azt nem tudták úgy kivitelezni, ahogy azt előzetesen tervezték. Állítólag 500-600 ezer embert akartak megvenni, szerintem ennek a végén a fele se jött össze.
Tudod, miért lesz valószínűleg lehetetlen a fidesznek felépítenie újra magát? Mert 16 évig tették, amit és ezt nem lehet elfelejteni. Kifosztották az országot, saját és családtagjaik, kegyeltjeik zsebét tömték meg, miközben mindent leépítettek, az emberek elszegényítették, a gazdaság romokban. Nincs mögöttük egy fiatalabb fideszes kör, akik esetleg hitelesek lehetnének. Vége a fidesznek nagy valószínűséggel. . Aktív életem 16+4 évét vette el a fidesz és ezt képtelen vagyok megbocsátani nekik. Nem véletlen, hogy a mostani harmincas korosztályú fiatalok tömege hagyta el az országot a fidesz miatt. Ők nem felejtenek és azok sem, akik a fidesz ideje alatt jártak iskolába, próbáltak éérvényesülni akár munkahelyen, akár vállalkozóként és kb lehetetlen küldetés volt. Azok sem fognak szavazni rájuk, akiket érint a lakhatási válság, akik a fidesz elhibázott döntései miatt esélytelenek egy otthon megvásárlására, de folytathatnám, viszont te ezt nem akarod megérteni. . És akkor még ott az Út a börtönbe program!
Fél évet adok a fidesz szavazóknak és azt is tagadni fogják, hogy ismerik orbánt. Ha nem kapják meg a napi nagydózisú gyűlöletpropagandát, de helyette a buborék helyett megkapják a valóságot, akkor a nagy része gyorsan ki fog ábrándulni.
Lol. 2010 óta gyakorlatilag mindegyik választáson volt legalább 2,5 millió szavazó, aki nem a Fideszt választotta. Ha most levonjuk a leszavaztatott nyugdíjas otthonok demens lakóit, levélszavazatokat + a vásárolt szavazatokat, lehet jó lesz az 1,5 milliós törzsbázisnak is, amely valóban Orbán testszagába burkolózva él. :)
olyan buborékban élt a kislány hogy még mindig nem tudott kijönni belőle, azt mondja álmában se gondolta a 2/3-ot Tiszának xD csak a fél világ érezte már hogy nagy az esély erre főleg a legutolsó országjárásokon több ezren tizezren voltak minden állomáson.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!