Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 22:25
Előzmény: #184372  Sehmet
"De azért egy, kevésbé szalonképes, személyeskedő hozzászólásod volt "--> értő olvasás elvárható lenne közéleti topicban...hamis információt kértem,ez meg szerinted sértegetés. Erősen meglepne, ha te jogász lennél valóban,ha ilyen alapvető eltéréseket nem bírsz bedolgozni. 
________
________ 2025. 09. 07. 22:23
Előzmény: #184375  Sehmet
Hogy mit mond Schiffer?
Azt amit rogántónyó leírt neki.
Azzal meg már teli a hócipő
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 22:18
Akkor tisztelt topictársak, kérném jegyzőkönyvbe venni, hogy  Sehmet fórumtárs hamis információk terjesztésével vádol(vádold ellenfeled azzal,amit te magad csinálsz),ami kimerült abban, hogy gúnynévvel lett illetve pár politikai személy egy erre hivatott topicban. A rágalmazását ezennel visszautasítom,a kommentjeit lementem arra az esetre,ha ez még egysze előfordulna, szembesítés céljából. köszönöm. 
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 22:14
Előzmény: #184370  Schmidt
Ez volt a fidesz másik gusztustalan húzása,hogy nem a fogyasztot terheli direktbe,hanem eggyel felette, aztán összekacsintanak. Persze mi ez egy kamu a4es laphoz képest egy nem-kormányzó pártnál...az tényleg botrány,sőt...
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 22:09
Előzmény: #184372  Sehmet
Sehmet,akkor segítek. A hamis információ az,amikor nem állítok igazat. A lenti idézetedben mi az,ami nem igaz? ideböfögtél valamit,aminek köze nincs ahhoz,amit kérdeztem,terelsz. Miattad kaptam tiltást,eléggé egyértelművé tették, és ezt figyeld papikám,ez a te oldaladról van. 
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2025-04-21 18:26-ig (20 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Most jóindulatúan azt feltételezzük, hogy nem megy az értve olvasás. Legközelebb ugyanilyen esetnél azt fogjuk feltételezni, hogy sportot próbálsz csinálni a feljelentgetésből. Akkor végleg kitiltunk.

___
De látod, a hamis információra a válasz az "annyi, hogy nem férne el". Én vettem a fáradtságot, és bizony kerestem a hazugságaidra kommenteket. ne röhögtesd már ki magad,amikor messiásozol,szektázol,hogy a vajda,kolostormalac neked a hamis információ...te jó isten...neked alapvető fogalmi zavaraid vannak. Olyat másolj be,amikor állítva van valami, például hogy az ellios ügyet végül az adófizetők fizették ki,vagy amikor a vejkó nem keresett egy 300 yardos ingatlanon még 300 yardot. Ugye nem az a legnagyobb problémád, hogy jaj,olyan csúnyán beszéltek a viktorról,egy Orbán,takarodj topicban? :D 

Sehmet
Sehmet 2025. 09. 07. 22:06
Előzmény: #184373  ________
Ez is egy vélemény. De másnak egészen más a véleménye! És az sem utolsó, hogy nem azt kritizálod, amit mond, hanem a személyét! Ez azért sokatmondó! 
stansmith
stansmith 2025. 09. 07. 22:06
Előzmény: #184371  Fsociety
Nézd, akkor maradjunk annyiban, hogy én szkeptikus vagyok az eredményekkel kapcsolatban, de egy próbát ezzel együtt szerintem is megérne. 
________
________ 2025. 09. 07. 22:04
Előzmény: #184357  Sehmet
Schiffer egy áruló, mint o1G
Csak ő a pártját (fidesz által létrehozott álellenzéki szavazatmegosztó gittegylet) árulta el, o1G meg mindenkit akit csak tudott
Sehmet
Sehmet 2025. 09. 07. 22:02
Előzmény: #184361  Fsociety

Annyi van, hogy nem férne el! Kezdjük azzal, hogy ki lop, csal, ki kinek a strómanja, stb. Ezeket leírtátok, ráadásul vajdáztatok ti, nagy liberálisok, kolostormalacoztatok, stb. Most komolyan gondolod, hogy elkezdek visszalapozni éveket és keresgélni hozzászólásokat? 
.
De azért egy, kevésbé szalonképes, személyeskedő hozzászólásod volt még akkor is, amikor már négy napja Spanyolországban voltam, és ide egy szót nem írtam!.
.
Fsociety kedd, 21:07 Előzmény: #183986  Bandita #183988 S
Szia Bandi,koszi ,hogy itt voltal,viszlat ismet 30 nap mulva. 😅 Amugy ja,repkednek a tiltasok,de az okj jogasznak be van igerve egy ideje,hogy permanens bant kap,aztan vigan alaz mindenkit. Ez van,ha nem vagy nem kormanyparti nem fideszes nem propagandista (aztan kiderul,hogy de),meg van esetleg 2-3 masik accountod is melle. Ha ezek megvannak,akkor mondhatsz barmit. Szerencsetlen Krida is szidja mindenkinek az anyjat,lippsizik,buzizik,van itt minden,aztan lazan elvan folyamatos offtopic-kal. Meg milyen vicces lenne az is,ha a seggmetrol kiderulne,h a krida,nem? Bocsanat,telefon autocorrectel gyakran,benne van,hogy neha elutok valamit,meg a szemem is rossz mar igy 70 fele."
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 22:01
Előzmény: #184369  stansmith
Nyilván zugoldalak megúszhatják,de egy mandiner,origó,PS,vadhajtások hamar kivérezne. Ha teljesen nem is lehet kiirtani mindent,a közbeszéd állpaota jelentősen javulna. Meg pár propagandista sem huszadik figyelmeztetésre kapná meg az instant bant,hanem azonnal. Az igazság legnagyobb ellensége a hazugság. sehmet is küzd ezzel,azóta is keresi a hamis információkat,csak egyelőre jól elbújtak. 
Schmidt
Schmidt 2025. 09. 07. 21:59
Előzmény: #184366  Fsociety
https://vm.tiktok.com/ZNdqWN6ho/
Adoemeles Fidesz módra.
stansmith
stansmith 2025. 09. 07. 21:58
Előzmény: #184363  Fsociety
Értem és alapvetően - az elvek szintjén - egyetértünk. De a gyakorlat nem ilyen egyszerű. Ha szankcionálható az álhírterjesztés, akkor az ilyesmit terjesztők többsége nyilván megtalálja majd a módját annak, hogy ne lehessen utolérni. És itt most nem csak a professzionális, portálszintű megoldásokra gondolok, egy VPN-t bárki fel tud telepíteni a számítógépére (de akár a telefonjára is). Aztán érjék utol, amikor bekommenteli, hogy xy buzi… 
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 21:55
Sehmet 2025. 08. 14. 15:29Előzmény: #181534  badsector1#181536
Igen, összekutyultam magamban valamit, rosszul írtam, el is ismerem, de ilyen a kormánypártiaknál fordul csak elő, főként akkor, ha a gépen mást is csinálnak, és nem tudnak néha koncentrálni arra, amihez hozzászólnak. Helyesebb lett volna azt írni, hogy nem szükséges külön ilyen, olyan, meg amolyan számla. Jó, rendben, persze csak a kormánypártiak tévednek, akik be is vallják, a másik oldalon lévők mindenben tökéletesek, nem kutyulnak össze semmit, nem tévednek soha, és nem osztják azt, hogy "errare humanum est" 
___
tehát ilyen csak egy kormánypártival fordul elő...erre irtam ,hogy ez szép kis beismerés volt, most már persze te ott sem voltál...sánta kutya effektus....
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 21:52
Előzmény: #184365  Sehmet
Attól ,mert nem vagy párttag,még elég nyilvánvaló...nem attól leszel fradista, hogy a fradiban focizol,a szurkolókat is annak hívják. megosztanád,milyen hazug információkat osztottam meg? Vagy marad a terelés?
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 21:48
KISZIVÁRGOTT AZ ÚJ NEMZETI KONZULTÁCIÓ EGYIK KÉRDÉSE!!!!
Kiszivárgott a Tisza-párt titkos adóterve, amely szerint a keményen dolgozó magyar emberek adóját drasztikusan megemelnék. Ön szeretne több adót fizetni?
1, Nem.
2, Igen. Sőt, nagyon is szeretném, hogy a Brüsszelből finanszírozott, nemzetellenes, hazaáruló, idegenszívű Tisza-párt megemelje az adóimat, és ezek mellett még azonnal lebontsa a határkerítést, százmillió migránst telepítsen Csepelre és kötelezővé tegye a nemátalakító műtéteket minden 8 év alatti magyar gyermek számára. Emellett kifejezetten vágyom rá, hogy Magyar Péter kéthavonta egyszer személyesen köpjön a számba egy jó adag lilahagymás, juhtúrós sztapacska elfogyasztása után, miután én felkiáltok, hogy "ó, mily' csodás teazsúr!"
____
Forrás:Tibi atya, mielőtt Sehmet rohanna a hágai bírósághoz, hogy mindenki,aki kettest jelöl, az tisza szektás messiásváró.
Sehmet
Sehmet 2025. 09. 07. 21:47
Előzmény: #184349  Fsociety
Mi az, hogy fideszes? Nem vagyok és nem is voltam semmilyen pártnak a tagja, ugyanakkor a gazdaság-, társadalompolitikája a Fidesznek jött be nekem az elmúlt 35 évben, bár a pandémia óta rezeg a léc, azonban jó az alacsony társasági adó, a 15 %-os SZJA, a családtámogatási rendszer, stb. - még akkor is, ha ezek politikai okokból, irigységből, stb. miatt egyeseknél nem aratnak nagy sikert. Azt pedig már a rendszerváltozás előtti spontán privatizáció előtt is láttam, hogy mindenki igyekszik meggazdagodni a "közösből", nem is beszélve a privatizációról 1990 után, amikor az elvtársak fillérekért jutottak milliárdokhoz, politikai elveiket feladva lettek milliárdosok, politikai hatalmukat gazdasági hatalomra váltva. Ezekben az időkben még nagyon pályázni sem kellett, csak rámutatni valamire, és már meg is volt. Tízezer-milliárdok mentek így el a levesbe, de 2010.-ig csak a baloldali pártok profitáltak ebből, nekik lett támogató gazdasági holdudvara, médiumai, stb. Ez volt a kommunizmus/szocializmus - ahogy tetszik - öröksége!
badsector1
badsector1 2025. 09. 07. 21:47
Előzmény: #184363  Fsociety
rubel viktornak annyi a programja, hogy a közszolgáltatásból kilopott közpénzekből gazdagodjon a kici calád.
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 21:44
Előzmény: #184358  stansmith
Hát ha én most azt mondom, hogy például Sehmet meleg,és erről egy bescannelt A4-es lapot mutatok,amit egy melegbárból hozok ki,majd ő ezt megcáfolja valahogy, akkor én nyugodtan elballaghatok,ahogy ő most? na,ezért kell az, hogy ha állítunk valamit a médiában,az legyen alátámasztva. A fidesz lassan két válaztási ciklust úgy hoz le, hogyha a "baloldal lenne...". Ez nem program,ez rémhír terjesztés.
badsector1
badsector1 2025. 09. 07. 21:43
rubel viktor ráült egy papírdobozra, ami összaszakadt alatta, és ilyen béna embörre szavaznak a fideszesek.
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 07. 21:40
Sehmet,utoljára kérdezem,mielőtt tényleg lejáratod magad:
be tudod másolni ide nekünk a hamis híreket,amikkel vádolsz? Vagy megmaradsz rágalmazási szinten?

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek