Azért légy tisztában a költségvetési pénz és a lölö pénze közötti különbséggel! Mert így leírva, ahogy tálalod, nincs is költségvetése Magyarországnak.
Nekem van egy jó barátom, aki nagyon fideszes. Ha orbánt látja a tévében, feláll, hogy tiszteleghessen. :-) Annyira át van mosva az agya, az egyáltalán nem érdekli, mennyit lopnak. Meg van győződve, orbán a legjobb, értünk harcol. A kicsi egójának meg nagyon jót tesz, hogy MI MAGYAROK mindenkinek neki merünk menni. Ez teljesen elég neki. Elég sokra tartja magát, ezért nem értem, hogyan nem veszi észre, minden mögött a lopás áll. Nem tűnik fel neki primitív lölö gazdagodása, meg elhiszi tiborc tehetségét, saját lábon összegereblyézett százmilliárdokkal.
Jó nem is írtal semmit, de amit írtál az nem vonatkozik arra amit én írtam! Ha van jobb ötletelésed, szívesen megosztom veled, csak ne akard félreérteni! Mert azt nagyon tudsz!
OLAF? Tudod az még a 15 év előtt volt, a kezdet kezdete, amikor uniós példákra alapozva Magyarország is lenyúlta a "támogatást" uniós módra! De nektek csak a "lopás" jut mindig eszetekbe, nem az uniós korrupció, meg az hogy a németek sosem fizették vissza a túlárazott projekteket!
"Az amit lopásként tartanál, azt "papírokkal!" kell bizonyítani, azt pedig az uniónak sem sikerült eddig, csak tletíltani a kifizetést!" Milyen fura, hogy te és a hozzád hasonló propagandisták milyen gyorsan felejtenek... Én még emlékszem egy OLAF vizsgálatra és megállapításra, ami Tiborcz "kivilágítási" ügyeit tárta fel, azt megküldte a magyar ügyészségnek kivizsgálásra, amit azt azzal utasított el, hogy nincs itt semmi látnivaló! És az Uniós támogatást a magyar költségvetésből fizették vissza nemdebár?
A topikgazdát rég kitiltotta valaki, a moderator meg azt az álláspontot képviseli, hogy neki nem egészséges állást foglalnia poltotyikokban, vagyis nincs, aki kitiltsa őket szorgos agitprop munkájukért, úgyhogy az ilyesféle hazudozó provokátorok vígan lavíroznak itt, míg egyszer majd el nem törik náluk a mécses.
Nem értem, ezzel mit akarsz mondani. "Az utolsó mondatoddal mondtál olyant, ami addig nagy pénzekkel nem
működhetett! De ezt is az európai uniós pénzek lenyúlasa előzte meg,
amit soha nem vizsgált az unió! Csak most már a magyarokét forszírozzák!
Pedig nagyobb pénzek vannak a fejlesztésekben, mint a miénk!" - az utolsó mondatom: Normális államban kötbért fizetnek a késedelemért.
Persze, hogy az államnak nem volt annyi, ha minden állami pénz lölö számláján volt. Azt nem tudom, hogy 60%-kal olcsóbban kapta meg lölö, de nagyon jól adta el, megháromszorozva a vételi árat. Ennyi bezzeg volt már az államnak. Ráadásul még lölö ki is söpörte a tartalékalapot. Akkor olvasd el, mi volt az igazság. Nagyon megérte ez a magyar államnak. https://24.hu/belfold/2024/01/10/meszaros-lorinc-matrai-eromu-mvm-adatigenyles-energiaugyi-miniszterium-toth-bertalan/ Most meg ő fogja felújítani, gondolom tízszeresen túlárazva.
"Az amit lopásként tartanál, azt "papírokkal!" kell bizonyítani, azt pedig az uniónak sem sikerült eddig, csak tletíltani a kifizetést!" . nem az unio feladata a m.o.-i lopásokat bizonyítania, hanem a magyarországi jogrendszernek! . megint csak a lopás és tolvajpártiságod bizonyítottad!
Az utolsó mondatoddal mondtál olyant, ami addig nagy pénzekkel nem működhetett! De ezt is az európai uniós pénzek lenyúlasa előzte meg, amit soha nem vizsgált az unió! Csak most már a magyarokét forszírozzák! Pedig nagyobb pénzek vannak a fejlesztésekben, mint a miénk!
"Trump faces political crisis as Republicans abandon their leader" Bezzeg a Magyar nyuggernyanyák nem hátrálnak ki az istenük mögül, meg is érdemlik sorsukat. Mi meg az ilyenektől függünk, hogy .............. rájuk az öregisten az eget.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!