Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
totoro
totoro 2025. 03. 30. 19:17
Előzmény: #167409  sasa44
Én azt, hogy egyre jobban távolodik a valóságtól a Fidesz fabrikálta világképbe. Azért ha a Tisza győzne, és hirtelen neki is világossá válna, hogy eddig szélmalmokkal harcolt az ország, akkor vissza tudna -e még térni a valóságba. Mondjuk én nem hiszek a Tisza győzelembe, tele van torz valóságban élőkkel az ország, ezek a Tiszások elleni támadások is ezt bizonyítják, ezek az emberek tényleg elhiszik, hogy a Tisza valami gonosz alávaló elllenség, akik az életükre tör. Sehmet is elhiszi, csak ő ezekhez képest úriember, így ő ütés helyett idézetekkel boxol.
sztanil 2025. 03. 30. 19:17
Előzmény: #167416  badsector1
sityaki 2025. 03. 30. 19:13
Előzmény: #167399  Sehmet
Mintha te nem tudnád - a a te általad szubjektíve kedvelt cicaharctól eltekintve -, hogy valójában nagyon félrement és lassan tragédiába vezet a fideszes "kormányzás"...
janosvitez 2025. 03. 30. 19:02
Előzmény: #167412  Sehmet
Ritka nagy gazember......
badsector1
badsector1 2025. 03. 30. 18:59
"„Körmenden akart beszéd közben rám támadni az Orbánék által felbújtott egyik békeharcos” – jelentette be Magyar Péter, aki megköszönte a biztonsági emberek és a rendőrök szakszerű intézkedését, az alábbi videót közölve:linkForrás
A nyugat.hu azt írja, az eseményen kétszer történt provokáció: először csak verbálisan kommunistázták le Magyart és a nagyszüleit, amikor róluk beszélt kezdett el beszélni, majd a rendezvény közepe fele a videón látható férfi ordítozni és lökdösődni kezdett.
 Az őt előállító rendőrség és a Tisza Párt kamerájának is mórikálta magát a felháborodott úr. 
A Tisza Párt elnöke ismét felszólította a köztársasági elnököt (Sulyok Tamás a neve), hogy szólaljon meg, álljon ki a megtámadott civilek mellett, és szólítson fel az orbáni erőszak beszüntetésére.
Most már szinte naponta érik a Tisza aktivistáit támadások:
ez az ember olyan egyetemi tanársegédnek néz ki, aki álmában vezetett egy gyárat, 60 ezerért adásvételi formanyomtatványokat tölt ki, de most a fórumon kénytelen trollkodni.
Sehmet
Sehmet 2025. 03. 30. 18:57
Előzmény: #167274  Bandita

Tévedsz! Én többször tényt/valóágot írok le, megalapozott bizonyítékokkal alátámasztva, néha pedig véleményt, amiből nem következik, hogy az az "igazság". De úgy, ahogyan én, a tényeket nem kellene hazugságokkal felülírni, a véleményt, de legfőképpen a véleményt írót pedig nem kellene személyeskedésekkel, sértegetésekkel megpróbálni ellehetetleníteni, mert nálam ez úgysem megy.
.
A septem artes liberales első csoportjába, a Triviumba tartozó retorika és a dialectica a gondolatok szabatos kifejezése, és a gondolatok logikus kifejtésének a tárgya, amelyeknek vannak olyan szabályai, amit illenék figyelembe venni, és amelynek kezdő lépcsőfoka a grammatika, amely az alapvető szókincset, gondolatkészletet foglalja magában. Aztán ez folytatható lenne a racionalitással, logikával, vitakultúrával, stb., de semmiképpen nem tartozik ezek közé a vadgalkozás, személyeskedés, sértegetés! 
badsector1
badsector1 2025. 03. 30. 18:52
"Havas Henrik pénteken írt Facebook-bejegyzésében közölte véleményét a Nemzeti Sportban megjelent, koronavírus-járványban elhunyt sportolókról szóló cikkről. Szerinte figyelmen kívül hagyták a legendás játékvezető nővérének és élettársának levelét, melyben az szerepelt, hogy kórházi fertőzésben halt meg Puhl Sándor, és nem a Covid-járványban.
Havas Henrik közösségi oldalán írta, hogy szerinte Puhl Sándor nem Covid-fertőzésben halt meg, és „be kellene fejezni a hazudozást” a halálával kapcsolatban. A posztban a Nemzeti Sport pénteki számára hivatkozik, ahol egy összeállításban gyűjtötték egybe a koronavírus-járványban elhunyt magyar és külföldi sportszemélyiségek neveit.
Az újságíró azt írta, hogy a legendás játékvezető nővére és élettársa is azt közölte, hogy az egykori játékvezető a Semmelweis klinika által kiadott halotti bizonyítvány szerint kórházi fertőzés szövődményében halt meg.
Havas Henrik viszont úgy véli, hogy a Nemzeti Sport figyelmen kívül hagyta a levelüket.Megállapította, hogy egy szó sem igaz abból, hogy Puhl Sándor a koronavírus-járvány áldozata lett volna, ugyanis negatív Covid-teszttel és influenzával került a Semmelweis klinikára, és már korábban kérte a védőoltást, amit hónapok elteltével sem kapott meg. Puhl Sándort négyszer választották a világ legjobb játékvezetőjének, világbajnoki és Bajnokok Ligája-döntőn is fújta a sípot. 2000 és 2006 között az Magyar Labdarúgó Szövetség alelnöki tisztségét is betöltötte. 2006-ig a FIFA Játékvezető Bizottságának tagja volt, 2000-től 2007-ig pedig az MLSZ Játékvezető Bizottságában is részt vett. Éveken keresztül a Sport TV állandó televíziós szakértőjeként is dolgozott. 2021. május 20-án halt meg, a koronavírus-járvány alatt, majd június 9-én temették el."

nem működik már a valóságtagadó fideszes propaganda, lesz ebből rubel viktor 1/3.
badsector1
badsector1 2025. 03. 30. 18:49
az lmp-t orbán hozta létre, schiffer csak a nevét adta hozzá.
Sehmet
Sehmet 2025. 03. 30. 18:43

Az LMP alapítójától, Schiffer Andrástól:
.
Facebook
Mississippi
Mississippi 2025. 03. 30. 18:23
Előzmény: #167379  euler
"A "mocskos fidesz" és "orbán takaodj" elhangzott néhányszor, de ezen nem kell meglepődni. "
...mivelhogy nem volt ott MP, aki leintette volna a tömeget. :)
Bandita 2025. 03. 30. 18:21
Előzmény: #167409  sasa44
Ki van adva az elvtársaknak, hogy nagyobb aktivitás kell.
sasa44 2025. 03. 30. 18:12
Előzmény: #167408  maxwax
Én azt érzem SehNER beírásain, hogy a vesztét kezdi érezni, ezért egyre inkább szűkölni kezdett, mint egy sarokba szorított eb.
maxwax
maxwax 2025. 03. 30. 18:01
Előzmény: #167394  Sehmet
Én nem minősíttelelk, csak tükröt mutatok neked.
Te szoktál olyan cikkeket linkelni, amit gyakran el sem olvasol.
"Ehelyett jössz a személyeskedéssel, minősítgetéssel, sértegetéssel, stb. - ahelyett, hogy elismernéd a tényeket vagy tiszteletben tartanád a más véleményt. "
Mivel sértettelek meg? Mikor személyeskedtem veled? Várom a "tényeket", amit el kellene fogadnom. Én pusztán annyit mondtam, hogy ma már fideszesenek lenni nem éppen dicsőség és ha számodra elfogadhatóak azok a dolgok, amelyket korábban felsoroltam, akkor nincs okod magad magasabb polcra helyezni.
Bandita 2025. 03. 30. 17:46
Előzmény: #167388  Sehmet
Köszi, a jövőben ezt is hozzáteszem. 
A többi is tőled volt, gondolom így már leesik...
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 30. 17:24
Előzmény: #167402  csendben
Nyugodtan oda lehet melle tenni a spanyol szeljobbot is,mert oket is szepen megtoltak zsetonnal,meg jotanaccsal. Elore a ketharmadert. 
csendben 2025. 03. 30. 17:17
Előzmény: #167382  rockmaster
https://forbes.hu/penz/mkb-tizmillio-euro-hitel-marine-le-pen-kampany/
Mi is van azzal a más ország belügyeibe való beavatkozáásal?....
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 30. 17:08
Előzmény: #167396  rockmaster
Titkos vadaszhazas gyules lesz,sztarvendeg valami webjogasz lesz. 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek