Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gazmber szerda, 14:58

no...rágódnak itt a gumicsontok szépen(?)... csak ügyesen, mert ahogy a helyzet durvúlni látszik, lehet egy darabig csak ezeket lehet majd rágni (?)
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250326/kemenyet-lepett-a-hataratkeloknel-a-magyarorszagi-szaj-es-koromfajas-jarvany-terjedese-miatt-szlovakia-750361
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250326/ujabb-marhatelepen-jelent-meg-a-szaj-es-koromfajas-magyarorszagon-750301elkelne már lehet megint 1-2 helyszíni - hasznos jótanács a főizétől...(?) szvsz
EURHUF_goes_to_haven szerda, 14:58
Előzmény: #166808  Sehmet
Szerintem a megváltást egy külső szervztől , szervezettől, EU-tól vagy EU ügyésgétől várni tök felesleges. Amíg az emerek akik itt élnek nem értik meg, hogy mennyire rossz is ez, és hogy hová vezet és nem AKARNAK ezen változtatni addig semmi nem fog változást hozni . Ezt a fidesz legnagyobb bűne, hogy Apolitikussá tette az emberek nagy részét, illetve ,hogy az oktatást és egészségügyet ilyen szinten lerohasztotta. Innen lesz a visszajövetel több idő... lásd ahogy a szüleidet se tudod megváltozatatni már gondolkodásban, ha ők ezt nem akarják. 
ngergo1985 szerda, 14:53
Előzmény: #166842  Sehmet
És szerinted Budapesten kinek kellene a drogterjedést felszámolnia, a terjesztőket elkapnia? Csak tán nem a magyar rendőrségnek? Tudtommal nem Karácsony Gergelynek, hanem Pintér Sándornak hivják a belügyminisztert! Tehát nem a mindenkori magyar kormány, és azon belül a belügyminiszter feladata lenne? Köszi, hogy egy újabb cikkel igazolodazt, hogy Orbán és a fidesz nem ura a helyzetnek, hogy alkalmatlan a kormányzásra,és a droghelyzet kezelésére is! Köszönjük.
ronaldinyo
ronaldinyo szerda, 14:50
jujjjjjjjjj orbán bejelentést tesz holnap-bejelenti ujra indul fa nándor.
sztanil szerda, 14:20
Előzmény: #166846  dexter

Találtam egy őszinte Orbán interjút.
https://www.youtube.com/watch?v=fpyLiGV4jDg
Bobby111 szerda, 14:18
Előzmény: #166852  Wolf75

Én másképp ismerem régről, mikor bevezették ezt a 100ast.
"Milyen az új százas?
Olyan kicsi, mint HornGyula, olyan kétszínű, mint HornGyula és annyit ér, mint HornGyula" :D
Istvan78 szerda, 14:05
Előzmény: #166849  signal2
Ezt az egészet végig nézte sok ember és kontroll szervezet, de tudták, hogy ez a Nemzeti ERgyüttbűnözési Rendszer keretében zajlik és mindenki becsukta szemét, fülét és száját. A kecskeméti egyetem kuratótiumának elnöke egyben kurátor volt az MNB alapítványban is. Alapszintű összeféthetetlenség, ezt is sokan tudták, de hagyták folyni.
________
________ szerda, 14:03
Előzmény: #166850  Sehmet

Hasonlóan gondolom
Mint sok mindent az országban a propagandával felerösítenek, tönkretesznek, ellenségeket csinálnak tök fölöslegesen
Wolf75 szerda, 14:00
Ma olvastam egy kommentben: 100 forintos érme: kicsi, kétszínű, a Magyar Nemzeti Bank tulajdona. Viktor: kicsi, kétszínű, a Magyar Nemzeti Bank a tulajdona. Vicces lenne, ha nem lenne igaz.
Sehmet
Sehmet szerda, 13:59
Előzmény: #166845  ________
No, és nézd meg ezt: #166845 a hozzászólást. Ezek azt mutatják, hogy az ellenzéket nem érdeklik a melegek jogai, nem érdekli az egész Pride, olyan megalázóan és negatív kontextusba helyezve beszélnek róla, hanem abból csak a balhé! 
Sehmet
Sehmet szerda, 13:56

Nemcsak nálunk témája a közbeszédnek az LMBTQ, hanem egész Európában, és az utóbbi időben az USA-ban is.
A Pride-ról az a véleményem, hogy ha normálisan vonulnak fel, nem produkálnak obszcén jeleneteket, mint eddig már többször, akkor nyugodtan vonuljanak fel, engem nem zavar. De tudod mit, szerintem lesz Pride, és a felheccelt résztvevők olyan jelenetekkel fogják "tarkítani" a rendezvényt, amelyek többet ártanak a "minden eddiginél nagyobb" felvonulást, amelyek többet ártanak az ügynek, mint használnak, és a közvélemény azon részét, akik még csendes megértéssel úgy vélekednek, mint én, azok is ellenük fordulnak.
Szerintem ez az "értelme", ahogyan én eddig a fideszes logikát kívülállóként megismertem. De majd meglátjuk.
signal2
signal2 szerda, 13:54
Előzmény: #166844  rockmaster
Ami a legjobb, hogy pont a PADME FB-ben volt benne Polt felesége. Na most kérem, akkor itt hogy is lesz elfogulatlan bármilyen nyomozás? Ezt hogy lehet vajon feloldani? Én pl javaslom Polt azonnali lemondását.
rockmaster szerda, 13:54
Ocsmány a legnagyobb LMBTQ propagandista, lehet azért, mert érintett a rokonsága?
Istvan78 szerda, 13:51
Előzmény: #166825  krida
Peterffy nem beszél a "libbantokról", fajtalankodásról, migránsokról, arról beszél, hogy Trump első ciklusa jót tett a gazdaságnak és ennyi. Amúgy meg több szempontból nincs jó véleménye Trumpról és 23-ban reménykedik, hogy nem Trump lesz a republikánuisok elnöjelöltje. Ezek a gyalázkodások a "libbantolról" a te agyszüleményeid, te nem a mainstream propagandista iskolát járhattad ki.
.
https://www.valaszonline.hu/2023/10/24/thomas-peterffy-interju/
.
Ezt mondja például Trumpról.
.
"– Ez most is így gondolom. Donald Trump elnöksége idején rengeteg jó törvény született, a piacot hagyták működni, a gazdaság szárnyalt, rengeteg új munkahely jött létre. Hasznos volt tehát az a négy év, de Trump rettentően meggondolatlan ember, folyamatosan botrányos kijelentéseket tesz, ráadásul bírósági eljárások is indultak ellene. Amerika miatta sokat veszített tekintélyéből, ezért nem kellene újraindulnia."
dexter szerda, 13:51
Előzmény: #166844  rockmaster
Ha ebbe a lopásba nem bukik bele orbán, akkor semmelyikbe.
________
________ szerda, 13:50
Előzmény: #166838  Sehmet

hallottál valakit, aki annyit beszélt volna az egész LMBTQ-ról mint o1G?
az egész Pride is lezajlott volna szépen nyugodtan, anélkül, hogy a kutyát se zavarta volna
a hírekben le se kellett volna adni
.
ezzel szemben mi van már hetek óta
.
terelésre jó, de értelme nincs ennek a hisztinek
rockmaster szerda, 13:45
"Éppen ezért annyira izgalmas az MNB-alapítványok vagyonának ügye. A Fidesz politikusai ugyanis most úgy hökkennek meg az alapítványok gazdálkodásában bűncselekményt sejtő és nyomozást kérő Állami Számvevőszék jelentései kapcsán, hogy kilenc éve a kétharmados törvényhozás minden fegyverét bevetve próbálták az MNB-alapítványok vagyonát elrejteni a közfigyelem és az igazságszolgáltatás elől. Ez végül nem volt teljesen sikeres, de ez nem változtat azon, hogy nem túl hiteles az, ahogy a kormánypárt igyekszik magától eltolni Matolcsyék alapítványainak botrányát."
Nyakig....
rockmaster szerda, 13:40
"Magyar Péter támogatóit nevezte agyhalottnak a Fidesz újbudai képviselője"
Amikor az egyhalott PedoFidesz megszólal...
Sehmet
Sehmet szerda, 13:34

Na, ja, ilyen tudatmódosult állapotban még a varjakra is szavaznak székes fővárosunkban!
.
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20250326/budapest-felkerult-europa-drogterkepere-meghozza-ketaminnal-a-csucson-750335
Sehmet
Sehmet szerda, 13:27
Előzmény: #166839  Fsociety

"Essen rám a terépcsecső" (Gyurcsány Ferenc
.
https://www.youtube.com/watch?v=j30pUGT2djw
.
"Kis atomerőmű például egy napelem kollekció" (Fekete-Győr András)
.
https://www.youtube.com/watch?v=7NtEuaCMRWg
.
Stb.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek