Azt a pici reszletet hagytad ki,h a masik oldalt megvadoltad ,h o viszont tuti penzert irogat ide. Majdnem sikerult,de inkabb nem annyira. Tipikus fideszes,kiragad egy reszletet,a teljes kontextus meg a lecsoban. Haver,ez ide keves..
Legalább tudom, az is személyeskedés, ha azt írom, hogy én nem vagyok propagandista. Ezt szó szerint így írtad! Szóval az a személyeskedés, hogy nem vagyok propagandista. :) Érdekesen értelmezed a magyar nyelvet! :)
Persze, ha nincsenek ilyen eszmék, ti akkor is felléptek, mert kreáltok egy ellenségképet, amit támadhattok. Az egy másik történet, hogy az én nagyszüleim magyarországi svábok voltak, akik semmit nem tettek, amivel bárkinek árthattak volna, mégis Recsken kötöttek ki, a testvéreiket pedig kitelepítték Bajorországba. Kérdezd meg ezekről a te felmenőidet, ők bizonyára emlékeznek erre az időszakra, és talán még arra is, amit írtam. Lehet, hogy sokkal közelebbről, mint gondolnád. Ki tudja, abban, a mindenáron mindenkinek való megfelelésben, a "náci eszemék" általad hivatkozott és belinkelt, lehet, hogy otthon őrzött cikk alapján.
Ezt nehez lehetett nevetes nelkul leirni,legyunk oszintek. Eleve beletolsz egy szemelyeskedest,hogy te nem vagy agitprop,de a masik oldal tutira..na,addig tartott a hitelessege a mondanivalodnak.
Ezt a kétes dicsőséget nem szeretnék elvenni tőletek! Ne írj velem kapcsolatban többes szám második személyben, mivel veled ellentétben és nem tartozom egyetlen párthoz sem, csak a véleményemet írom le, nem folytatok propagandát, csak a tényeket írom le, nem kapok érte ellenszolgáltatást, ha a tényeket leírom, stb.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!