Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a kommunista KISZ titkár terjesztette elő, de a lényegen nem változtat. Örülök, hogy megint csak a lényeggel nem foglalkozol, hanem terelsz, ahogy szoktál, amikor válaszolni kellene.
Kiegészítés: Buffon, aki természettudós volt, stíluson - Arisztotelészhez hasonlóan - a gondolat (és elemei logikai egymásutániságának világosságát) - értette, az meg itt egyértelmű...
A Facebookon tónizni és rogánozni se sok értelme van szerintem. Bár van aki erre alapozta a legitimációját az indulásakor, azóta is legalább annyit tónizik mint amennyit ferizik és miniszterelnökurazik (van amikor együtt a hármat egy poszton belül), de nyilván ez hatásosabb. Bár mostanában - a Rogán botrány óta - mintha visszafogta volna magát. Érdekes.
Semmire. Csak annyit mondtam, hogy lenne mit megbeszélni ellenzéken belül is. Erre reagáltál, hogy kire, miért és milyen módon szavaznál. Ezt próbáltam aktualizálni a holnapi választásra egy kérdéssel, tehát a labda nálad van. :)
"...tőled nem olvastam olyant, amiben bármilyen kritikát fogalmaztál volna meg az elmúlt években mondjuk a most már óellenzékké vált ellenzékről, annak médiumairól, stb. még abból az időből sem, amikor szociálliberális kormány volt." . Megkérdezhetem, hogy annó milyen nickel írtál? Csak hogy utána tudjak nézni, a "kritikáidnak". Mert ez a regisztrációd 2014.02.17-én 16 óra körül keletkezett. Én meg 2003-óta irogatok ide ugyanazzal a nickel, és nincs/nem is volt is másik.
Sehmet valószínűleg ma nagyon ráérhetett, ezért volt reggel óta ennyire aktív. Seldon viszont nem tudo,, miért érzi, hogy minden bejegyzésre riposztolnia kell. Tény, egymást követő tíznél több bejegyzés csak tőle az ember türelmét megterheli.
látom nem vagy hajlandó elfogadni és megérteni továbbra sem, hogy az egész fidesz korrupt és tolvaj! a jobboldalt meg azért mert kollaborál ! . de látom, még elég vastag az a bőr a képeden hogy tovább próbálod védeni a védhetetlent! . de tegyünk egy próbát, dobd be lölö-toborc-rákaifilip-ig a vagyongyarapodást, (orbánt még nem is említettem, ugye tapintatos vagyok!) aztán ujra nekifuthatunk a témának!
Nem semmi ámokfutást rendezett itt két ember most is. Erről beszéltem talán tegnap, szétverik a topikot. Egyikőjük az alig érthető hozzászólás cunamijával, másikuk a túlcizellált, okoskodó köntösbe öltöztetett fidesz propagandával. Ugyanazt csapja elétek mint a megafonosok, akikkel ugye nem hiszem, hogy sok értelmét látnátok leállni vitatkozni. Pedig lenne mit megbeszélni ellenzéki oldalon is, és Orbánék rémtettein túl is, de úgy látom erre sem igény sem lehetőség nincs.
Megint a relativizálás...ha a moderátor nem törődik vele, akkor nincs baj...te magadtól is érezheted, hogy hol a határ, meddig a te véleményed, mikortól görcsös ellentmondás, de meggondolásra javasolnék valamit...1990-ben alakult meg a többpárti parlament, tudtuk hogy nehéz lesz, az is volt. De azóta eltelt 35 év, amiből 19-et a Fidesz kormányzott....odajutottunk ahová szerettünk volna? A legjobb esetben 35 év helybenjárás, de inkább zsákutca és miután 14 évig 2/3-al kormányzott a Fidesz kiderül, hogy teljesen új alapokra kell helyezni a gazdaságot...a miniszterelnök pedig nem vállalja a felelősséget és mond le, hanem inkább megpróbálja legyőzni az ellenzéket, mindegy milyen eszközökkel. Ti ebben segítitek! Azt kellene, szerintem, megérteni, hogy a miniszterelnöknek nem az ellenzék ellen kell dolgoznia, hanem az országért de erre sajnos nincs ideje! Akkor megkérdezném, mégis miért támogatjátok körömszakadtáig?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!