A lámpánál szólsz a hajléktalan alkoholista koldusnak, hogy legközelebb akkor adsz neki pénzt, ha nincs behugyozva és nem üvöltözik veled, majd ő erre úgy reagál, hogy "Ok more, de én meg lehet hogy kiszúrom a kereked, meg kicsit összekarcolom a verdád ezzel a késsel, még nemtom, mer ha nem kapok pízt, sík ideg vagyok tesó!" Na ezen a szinten van Al Csúti taktikázása
Látom az aktuális fidess képviselő fórumos neve Colas lett. Amúgy kit üdvözölhetünk személyében, karvalytőkést, sehmetet vagy valaki mást? Nevetséges 🤭😄🤣
Taktika? Látszik, hogy Orbán jól eltaktikázta magát, most aztán betelt a pohár az EUnál, a NATOnál is kezd, a V4-ről nem is beszélve. Maradnak a felebarátai, Erdogan, Putyin és a kínai párttitkár-elnök.
Már csak emiatt se lett volna szabad megcsinálni ezt a színjátékot. Mindenki röhög ezen, beleértve az EU illetékeseket. Röhögnek, de közben azért ezzel is rontja a pozícióinkat.
Persze hogy az. mást se tudunk csak zsaarolni fenyegetni a szövetségeseinket és mindennek elmondani közbe őket. És meglepődik hogy elszigetelődik az ország? Közbe nyomják ezt a vicc szöveget hogy hát egyeseknek a frakcióban kételyeik vannak... abban a frakcfióban ami úgy szavaz ahogy Orbán köhint.
"Jövő héten az Országgyűlés elé kerül a svéd–finn NATO-csatlakozás kérdése. Orbán Viktor miniszterelnök azt szeretné, hogy fogadják el a javaslatot, azonban a frakció megosztott a kérdésben, komoly vita alakult ki a balatonfüredi frakcióülésen." Hát persze. Pont egy ilyen kérdésben merne a Fridesz frakció egy része szembemenni Orbánnal. És nagyon érdekelne mik lennének azok az okok amiatt megosztottak a magyar képviselők, Mi az ami számunkra hátrányos a két ország csatlakozásában? És mi az ami 7 hónap alatt nem sikerült tisztázni agy egyáltalán felvetni eddig. Kész kabaré ez az ország.
Törölt felhasználó2023. 02. 23. 22:38
Szeretnék egy olajfestményt az alábbi témában: Orbán Viktor miniszterelnök azt szeretné, hogy fogadják el a a svéd–finn NATO-csatlakozás parlamenti ratifikálását, azonban a frakció megosztott a kérdésben, komoly vita alakult ki a balatonfüredi frakcióülésen.
Láttam régebben az ellenzékkel készített egy-két interjút a közmédiában. Ellenségesek velük, belevágnak a szavukba, terelik a szót az interjú során, így tényleg lehet, előnyösebb a nem bemenést választani nekik.
Tény, hogy sokat beszélt, és elég kioktató olykor a stílusa, de összességében mindig realista volt, amit mondott. zt gondolta, hogy ha hosszan magyarázza, amit a józan eszével gondol, akkor azzal tömegeket tud meggyőzni. Csak ahhoz el is kellene érni a tömegeket, és sokkal rövidebben elmondani a lényeget. Ettől függetlenül elszomorító, és káros, ahogy a fidesz manipulálja a magyarokat. Gátlás nélkül rágalmaz és hazudik.
Csepp a tengerben, ha napi 5-10 percre bemehetnek 1-1 interjúra. Közben az össszes híradóban, 1 persesben, országos rádiók híreiben ,"társadalmi célú" hirdetésekben, óriásplakátokon, buszmegállókban, a KESMA 500 termékkében ömlik a törvényellenes propaganda.
A lényeges az szerinetm, hogy neked nem az a probléma, ha nincs program, nem ezzel foglalkozol, hanem MZP-vel. Engem nem érdekel, kire szavaztál, engem az érdekel, kit és miért kritizálsz és ezek milyen arányban vannak. És itt aránytalanságot látok az ellenzék kárára, ahhoz képest, hogy talán súlyosan elítélő véleményed van a Fideszről.
Hol említettem a sajtószabadság szót? Olyan szóra reagáltál, amit nem is írtam. A sajtószabadság egy szélesebb dolgot jelent. Az, hogy Magyarországon bárki bármit leírhat még nem az. Ha elolvasod az ezt megelőző hozzászólásaimat ebben a témában, akkor azt is látod majd mire írtam, mi a bajom a német média helyzettel. Nos nem véletlenül nem megyek bele a hazai helyzetbe, mert csak nézzük a köztelevízió helyzetét. A KÖZ szó számomra azt jelentené, hogy a közt képviseli, nem párt vagy/és kormányérdeket. Tehát ott nem lenne helye párt propagandának, ami ráadásul legszélesebben eljut mindenkihez.De nem mondok több példát ami nem tetszik, arra itt vagytok Ti. Ugyanakkor azt sem értem , hogy a Fidesz változtatott és már minden parlamenti pártnak van minden hónapban ideje az M1-ben , de nem veszik igénybe. Lehet azért, mert így mondhatják, hogy nem kapnak megjelenést. Ugyanakkor ez esély lenne arra, hogy elérjenek Fidesz szavazót vagy olyan aki csak M1-et meg TV2-őt lát. Ők tudják mi a kifizetődőbb számukra...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!