Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Elnézést, akkor nem írogatok. Kifejezetten, végig és folyamatosan bejön, amit mondok,és erre ez a válasz. Érdemi érvet nem hallottam a long tartásról, semmit, én próbálok hozzájárulni a közösséghez, hiszen megírom jószándékkal, hogy nem, nem fog 830-on átmenni stb.. Ui: USA emelkedik, szépen. DAX nem.
Az USA felpattanhat, igen. DAX nem fog. Nemsokára kiderül, de egyelőre elég erősen engem igazol a nap. Most is, USA futikban már látszik némi erő, a DAX nem tud átjutni a Nesztee-platform szerinti 830-on, egyáltalán, közel sem. Leesik, leverik, visszaverik. A DAX ma esik.
Csak úgy kiváncsságból ha most rád hallgatva zárják a shortosok a shortot és utánna fel pattan USA nyitó után 200 pontot akkor mit fogsz írni ?Mert azt,hogy mi fog történni USA nyitó után azt senki sem tudja
Nekem DAX gyenge esés szempontjából reggel volt egy szép esés abba belelehetett volna szállni sajna NQ-t választottam shortra igy kimaradtam belőle,NQ meg nem követte.Ma gyorsjelentés NQ ra ami piszkosúl jó lessz valószinüleg ettől még simán eshet föleg utánna,de pont emiatt azért vissza is ránthatják,DAX meg inkább csordogás le szép lassan mint esne ,jelenleg az árfolyam a 10 órás szint körül van és 3 óra telt el
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?