Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Pont erről beszéltem, hogy ez a nem logikus. Anno kisebb adatnak örültek, most a szarnak is örülnek, csak mert egy nagyobb esés után tömegek állnak be longra, mert ezzel lehet keresni, nem azzal,h tartom a világba, várva a csodát. Valójában mennyire nem érdekel senkit az SMA200. Meg az 1h közép. "fundament", 22k vs. 24k dax, semmi nem változott mégis +10%.
De, Nesztee szokta mondani, néha a türelem a legfőbb problémánk, hát én türelmes vagyok. DAX shortom van 24110-ről, 24100-as stoppal. várom be 24000 alá. longoska longolgat, shortos realizál, aki elbizonytalanodik, természetes patt. bár azért annyira nem bízok benne, Trump ilyenkor böffent, hogy ingyen adja az olajat USA-ban ,aztán a kutyát sem érdekli a szar adat.
A vártnál jóval erősebb amerikai termelői árindex érkezett áprilisban: havi alapon 1,4%-kal emelkedett a várt 0,5% helyett, éves alapon pedig 6,0%-ra gyorsult a 4,9%-os konszenzussal szemben. A termelői maginfláció is kellemetlen meglepetést hozott, ami erősítheti a Fed óvatosságát. ez akart lenni.......talán észreveszik
robotka 24104 kalapáccsal próbálkozott. majd dupla alj, azóta 24098. Benne van, ahogy az inverz fej váll sem jött be, úgy a sima fej váll sem. sentiment per pill 24100 körül inkább longol, beszakadhatna.
Robotka figyel a mozgásra. Nem hagy kérdést, a longra sem, a shortra sem. Minden szintet visszanéz, tehát aki nem bátor és stoppol. Az cumizik. Vagy letpzed, vagy eléri, vagy nem, vagy 0. ló izét lett inverz fej áll. ~24180-ról leszamba 24130. Minden egyes 24200 közeli szintet lerealizál.
1h középről pattant. kis tf egyelőre inverz fej vállal segíti. de NQ ATH közelségben van. voltak long jelek, m1-en 20 pontos váltó gyertyák: 11:35-11:43 között. De ez kb. olyan, hogy váltogatják a fel-le gyertyákat, aztán lehet,h a támasz közelsége miatt berottyan -100at, valami hír miatt. 24115 volt az utolsó gyertya vége, ami tarthatta volna, azóta m1 megállás nélkül zöld. 9:35-nél van egy m1-es GAP 24150-nél ~ SMA200 határnak gondolom, ami stop és vételi jel egyarányt. Én nem hiszek annyira a longban, de azért fájó lenne a nagy tőkeveszteség, emiatt inkább birka módra stoppolok, és így is teszek. 24270, ez a stoppom. TP-t leraktam 23700-ra, hátha "elpattan egy húr" , ahogy a Dolly Roll mondja.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?