Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
NQ 1D: https://kephost.net/p/MjMxNTI1NA.png dupla kitörés. 3 zöld gyertya. vagy megáll a tetőnél, és "összerogyás". vagy jön a Three White Soldiers: 25180 felett RAKÉTA.
NQ m5: 25000 megtartották. DAX réstöltésre készül, ami csak úgy elképzelhető, ha USA erőt produkál, tehát NQ-nak repülnie kell. Be kell hozni DAX_ot a célfotóra.
https://kephost.net/p/MjMxNTI0OQ.png NQ longosabb, eddig is tudtuk.- DAX 1h MA50 felett, bolialjnál. NQ 1H minden mozgó felett, kicsit lefelehajló 1h-nál (a tető meg felfele néz így) + 4h mozgók felett van NQ
Bár nem néztem, de MACD szerintem vételi jelzést mutat NQ-nál. NApos bolitető felfele néz. napos közép 24940 az utóbbi 3 gyertya inverz fej váll: 1 zöld, 1 mélyebb piros, 1 zöld, a mai a kitörés, ha kilő. Várunk.
Na,ez már jobban tetszik.. Amúgy meg aki jó helyen nyitogatja meg a shortjait,nem hiszem hogy nagyon izzadna az ilyen 2-300 pontos visszahúzgálásoknál..max ráadnak,mint ahogy én szoktam. Szerintem most a longos belekapkodás az esésekbe veszélyesebb,mint ülni a pénteki 25.400, vagy a hétfő reggeli 24.900,vagy a mai 24.300-as shortokban.. Mondom ezt úgy,hogy ma is már másodjára ez történik..A Dax,és most Usa nyitásakor is megveszik az esést... Ez csak egy reflex,hogy gyorsan vefyük meg az esést..Csak éppen egyáltalán nem veszélytelen ezekben az időkben..A stop legyen veletek longosok..
azt hiszitek vége van , de csak most kezdődik, a sok sok long ha nincs rajtuk stop sírással végződik, jön 23000 és alatta a nagy nagy támasz a régi lik, de hetesen sok sok minden kissé lejjebbre vetít
ha nem voltak lúzerek stoppal menedzselték a pozit ( nem ostoba módon várták a csodát a fax erdőben ) aztán mikor elkezdett esni zárt + ban...üdv a napon belüli kereskedés világában...:)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?