Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ezt már lassan megszoktam... ha mozgás van és kereskedni lehetne akkor behalnak :D Se előre se hátra és van, amikor még belépni se lehet. Az az igazán mókás.
A nyitott pozíciók összértéke 20 millió, ez így nagyon nem vicces... És a pénzkivétel sem megy éppen. A nyitott pozikat mondjuk engedi kezelni, a bent lévő megbízások is módosíthatóak, ezért nem világos, miért nem lehet újakat nyitni. Pedig olyan szépen mozog ma a dax...
Nem csak neked írják ezt. 1.5 hete megint igazolnom kellett magam.... Most meg minden ok nélkül ez.
Viszont gyanusan valami programfrissítés okozhatta a dolgot mert fura módon mindkét üzenet előtt jött 1-1 frissítés a programhoz.
Azzal viszont sajnos egyet kell értsek, hogy igencsak problémásak és egyre többen panaszkodnak rájuk. Pár pozíciót realizálok én is és dobbantok tőlük.
plus500 megint áll, illetve azt írja felül kell vizsgálják a számlám, majd értesítenek ha vége..
Majdnem egymillió lett a számlámon, elég jó hetek vannak mögöttem, vettem is ki pénzt lehet az a baj, hogy nem vesztettem hanem kerestem??? Vicc ami ott megy, de az erste is egy rakás szar, komolyan nincs egy normális cfd szolgáltató...
Ehhez most mit szòljon a kis mezei kereskedő? Hogyan èrtelmezze? Szerintem szèpen kihàromszögeli magàt? Aztàn hogy onnan hova tovább? A jò Isten a negmondhatòja.
Asszem egyetértek Veled, addig is kivárás, kisebb skalpokkal...
Törölt felhasználó2015. 05. 18. 07:36
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 05. 18. 07:34
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 05. 18. 07:28
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 05. 18. 07:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Elkèpzelhetőnek tartom, hogy eurusd ben a hèten lesz egy kis korrekciò, ami a daxot lehet, h felhuzza, de ha lesz is korrekciò, nem attòl fog 12kig elszaladni a dax.ha elvinnè 750 ig az màr jò lenne. De hogy melyik nap lesz az ? Ma vagy holnap sztem esedèkes, ha az olaj nem kavar be. Persze ezek csak ilyen reggeli agymenèsek a rèszemről.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?