7vége van ,... iilyenkor általában nagyobbat szokott esni a lufi árfolyam , irom már sokszor lejjebb , most meg nincs forgalom sem , erös piros betli lehet záróra sajnos
Bizony állt, kedves Kata😃 Ma reggel el is adtam a szokásos 26000-es pakkom amit múlt héten vettem alig 50 felett. A komolyabb pakk az maradt. Épp ma beszéltem haverral, aki szintén rendelkezik nagyobb pakkal, és ugyanúgy kereskedik a játszóssal mint én. Szóval agyaltunk, hogy pont fordítva kellene basszus, a több százezres tételt eladni, a 25-30 ezrest tartani, akkor bizony egy szavunk sem lenne 😃😃 Azért ha minden nap nem is papsajt, de 1-2 heti szinten a játtszóssal összejön pár százezer haszon. De amúgy tényleg idegőrlő amit művelnek az állandó egy-két napos meghúzással ,aztán vissza a kiinduló pontra!! Erre is írtam ,mikor lesz ez 100 ft, szerintem soha. A 80 elérhető talán, ott dobom is a francba azt az egész szart. Ja, aztán visszaveszem 50 körűl újra😃 Azért sok sikert mindenkinek ,és mégtöbb türelmet!! Azért a Goodwill vígasztal, na az ha bejön akkor be is fejezem ezt a mutyi, tetves tőzsdét!!
Úgy látszik megint és mindig a szokásos 1-2 napi felhúzás néhányszor egy évben, aztán esik vissza a kiínduló pontra!! Persze ha megindul mindenki reménykedik hogy na most lesz 100 ,de szerintem ez a büdös életben nem lesz 100, nemhogy 210!!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.