A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
különadó intézménye szerintem erősen addiktív, nehéz lejönni róla. meg aztán a Robin Hoodnak (a.k.a. Kiskakas) is fog kelleni a forrás, úgyhogy én kivezetést illetően minden vagyok, csak optimista nem.
OTP, CIG, Wabi - tele vagyok ezekkel, mondjuk nem bánom ;) Ha egyszer helyre áll a növekedés és részben kivezetik a különadókat, ezek a cégek felrobbannak (az OTP így is felrobbant és még tovább fog, az OTP-nek ez egyszeri 50 milliárd nem tétel. 8-as P/E-n ha ez valóban 1 évre szól 1100 milliárdos profit mellett kb 1%-os árfolyamhatást jelent. Ha 2 évre lesz akkor 2%-ot. Nekem van időm megvárni 2027-et mert nem kell most a pénz, belefér, hogy 2 év alatt hozzon 50%-ot a CIG és a WABI (fognak). De addig azért necces a pálya a különadókkal meg a poltikai kockázattal.
Pont ezen gondolkodom.. Itt annak komoly hatása lesz sajnos. Még jó, hogy CIG-em is van. Meg meghagytam némi OTP-t, nem adtam el mind tegnap.... Kevesebbet kellene lopni a fidesznek, meg az ilyen nagy márton féléket elhajtani messzire Az ész nélküli osztogatás, ígérgetés után a nyereséges szektorok újabb megvágása. Sokadjára. Borzasztó.
Igen, azt gondoltam, hogy nem véletlen vettek be, hogy többségi tulajdonosok legyenek a cégben, a MÁV-nak is volt bőven oka hívni őket. :) Kellenek is az ilyen bevételek, kíváncsi vagyok a holnapi jelentésre.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link