A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
MNB kicsit lassabban dolgozik ennél, ez egy régebbi eset volt még. Viszont nem baj az se, ha ti is bejelentitek az esetleges visszaéléseket, főleg a szándékos árfolyam befolyásolást. Remélhetőleg azt is megbüntetik, aki folyamatosan csinálja és a későbbiekben egy kicsit figyelik majd és hátha elmegy a kedve tőle a sokadik büntetés után.
MNB olvassa a bejelentéseket is, egyébként elég profi IT rendszereik vannak market abuse szűrésekre. Egy korábbi ügy eredménye a mostani hír, 2020, 21, 22-es tranzakciókat írnak, sajnos hónapokig/évekig tart egy egyszerűbb eljárás is, pláne, ha ismétlődő a bennfentes ker. / manipuláció, akkor elhúzódik. De biztos, hogy hasznosak a külső bejelentések is. https://alk.mnb.hu/data/cms2626055/keksz_42922081.pdf
Köszi, hogy fölraktad. Nekem nagyon tetszett a riport. Bizakodó vagyok a részvénnyel kapcsolatban. Holnap bővíteni fogok, és várom az őszt, meg a 2025-ös évet amikor az eredmények hatványozottan fognak nőni.
tulajdonosi átadások vannak, jól látod. Ha huzamos ideig dekkol a papír egy szinten, akkor általában ez áll mögötte. Talán a 3700as leöntéssel kezdődött. Ez így rendben van, ősszel tűzijáték várható és nem a déli irányban..
Sosem fog kiderülni mi ez a 4000re tapasztás.. Nekem is van időm ezzel a pakkal, persze nem végtelen, mert pénzt is kellene keresni, nem csak rohasztani benne.
Érdekes volt ma is nagyon ~10 óra magasságában. 6000 darabot betett eladásra, ebből 67 darab elkelt, maradt 5933 4010Ft-on. Egy-két percre rá eltűnt az eladói oldalról az 5933 darab. Utána a vételi oldalt kezdték el feltölteni 2000 vételi darabbal 4030Ft-ig. Azóta is valaki bőszen dobálja rá az 500-1000-1500 darabos csomagokat a vételi oldalra. Most vagy valami csomagot adnak át valakinek (bár ahhoz meg túl kicsi kötések vannak) vagy csak ~4k környékére akarja valaki beállítani megint az árfolyamot.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link