A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Holnap emelkedni fog szerintem a papir, es Erste mar alig varja, hogy megirhassa, hogy fordult a papir, mert ugye erosen vetel a papir naluk, felhalmozassal. Celar meg 7300koruli volt naluk, aminek majdnem negyeden a papir. Kozben most jon az ev legjobb megyed eve a szallitmanyozasban, es az uzemanyag arak estek. Jo lesz. Szerintem. Majd visszanezzuk utolag es kaccsintunk egyet! Yo8!
Ismered a kosztolany fele tojást? Ismered a záró diagonált? Ismered a hitetlenség, felismerés és euforia fázisát? Dow elméletet? Olcsón venni, drágán adnit? Na többet nem mondok
A WEBERERS-t az értékének 5-10 szereséért adták el. Az OPUS fillérekért adták el, és 4-5-10 szerezett. AZ már bizonyított. Ez egyértelműen egy átverés, akinek volt esze 4,5k körül már dobta, senki nem várt fordulatot, mer nincs mire. . Ha itt is lett volna beetetés, pl.: meghúzták volna 7,5-10k-ra kiadás után, és ott kezdtek volna el tömni, akkor az árfolyam magasabban lenne még most is, és több lenne a reménykedő. De nem tették.
nekem az a legfurcsabb, hogy itt csupa jozan hang van. Minden hozzaszolas elemez, gondolkodik, fundas vagy TA erveket hoz. Es sikeresek is, hiszen a negativ velemenyeket az arfolyam ala tamasztja, es lekoveti mert esik. Talan gyorsabban is, mint szamitani lehetett ra, hisz 15 honap alatt az eses most kb. -60%. . Ehhez kepest pl. az OPUS topic tele van bull hangulattal, alig van higgadt jozan hang. Alig van elemzes. Es majd mind kudarcos, mert a nagy optimizmushoz kepest az is esik, ma eppen kb. -36% 12 honap alatt. Mitol van ekkora kulonbseg? Lehet hogy itt nincs fizetett felbeszelo influencer? ;-).
+többek között -- azok jártak jól-- akik el sem olvasták AZ erste papírral kapcsolatosan megfogalmazott várakozásait , pénzügyi , vagyoni helyzetét taglaló írást,Most jól teszik ha elolvassák hogy megerösítsék magukat abban hogy milyen jó hogy kimaradtak AZ együtt hoguan veszítsünk storyból.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link