A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
elég gyengéd adja elő az erszte. vételre ajánlotta 2500-on, cél 3600, stop 2295, de azóta sincs zárva :) én hallgattam rájuk, buktam 70 ezret , na bumm. de ennyit erről. 1500nál meggondolom a vételt.
Waberer’s: kedvező fordulat jöhet2018. 11. 08. 13:00 Miró József, az Erste Befektetési Zrt. stratégája
Pénzügy | Stratégia Habár a pénteken, piaczárás után jelentő Waberer’s várhatóan még gyenge, a második negyedévhez képest gyakorlatilag szinten maradó üzemi eredményről ad majd számot, a negyedik negyedév kilátásai jók, sőt a kőolajár megindult konszolidációjával még tovább is javulhat az elkövetkező negyedévekben.A cég áthárítja az üzemanyagár emelkedését, de ezt a szerződések alapján néhány hónapos csúszással teszi.Amikor folyamatosan emelkedik az üzemanyag ára, a csúszás miatt a szállítmányozási ár lemaradásban van a költségek emelkedéséhez képest, ami rombolja a jövedelmezőséget. Ugyanez fordított előjellel igaz, amikor csökken az üzemanyagár. 2017 harmadik negyedévétől az idei év szeptember végéig folyamatos és dinamikus, 50 százalék körüli üzemanyagár-emelkedés volt. Ez rombolta a cég jövedelmezőségét nemcsak a bruttó marzsok összenyomódása, hanem az alacsonyabb kamionkihasználtság miatt is, amit a szállítmányozási áremelési kezdeményezések okoztak. Mind a két tényezőben fordulat várható a közeljövőben.
Meg is jott a nagy elado 12.55kor ahogy vartam. Minden gondolatom teljesul, nem is ertem mire adja. Nem baj, 1nap, 2nap, 5nap, 10nap tok mindegy.. majd jon a vetel
Azt direkt nem veszem.. latom mki akarja.. hat most varok. Ez a waberers az ami mehet fel. Majd jon mindenki venni, amikor meginditjak es sirankoznak, hogy nem kapnak, meg nem errol volt szo, meg sajnos nem vettek, kar volt.. pff
A tozsde nem a multat arazza, hanem a jovot! A volt szar jelentest nezegetheti mindenki, meg elrakhatja wc papirnak. Mi lesz?! Ez a kerdes. Most javulas jon. Mindegy, majd aprilisban elolvassak utolag megint..
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link