Minden létező gondolatra van már fórum, erre a kb. 80 éves stratégiára pedig még nincs... a value investor a részvényt annak tekinti, ami valójában: üzletrésznek. Eszerint értékeli azt, és diszkontáron vásárol belőle.
Ja oké, így már értem, én is részese voltam a csődnek, jó régen volt már az. Nekem is van még belőle sajnos bőven, hiába dobáltam kifele tavaly. Egyetértek veled, mindent dobálnak kifele az ablakon, és nem látom, hogy mi lenne a fő koncepciójuk, mit akarnak kezdeni a befolyt lóvéval. . Gazprom meg van nekem, sőt bővitettem 8 EUR-on belőle pár héttel korábban, meglátjuk, ha lesz háború, akkor lehúzhatom a WC-n, ha nem, akkor talán jól fogok kijönni belőle. :)
Ja, nem, a csődre gondoltam, van még bőven, több, mint kellene 😉. Ami aggaszt, hogy nem csinálunk már mást, mint a főnök hobbiját finanszírozzuk. Ráadásul bérelt területen, ha menni kell, gondolom vissza kell állítani az eredeti állapotot. A nyári csúszdát nem értem, a melegvizes szörfmedencét szintén furcsállom és akkor még finoman fogalmaztam.
igen, én számítottam rá, a 250es after után még 10% esést gondoltam, de úgy látszik itt vmi véget ért, az új korszak a cég életében meg később kezdődik. Nekem nem sürgős.
így retrospektíve azért sejteni lehetett, hogy meg fogják szivatni azokat a tömegeket, akik 25 százalékos esés után már hatalmas üzletet láttak a dologban. Néhány darabbal beleragadtam a lekvárba én is
én csak próbapakkot vettem és a metaverzum miatt. Két opciót tűztem ki. "A" terv: részleges réstöltés lesz a következő hónapban és akkor 300 körül eladom. B terv: nem indul meg fel, hanem lecsorog 200 alá, akkor kivárok, kellően alacsonyan bővítek és elteszem a fiókba, megvárom mit alkot a metaverzummal.
Ja, ezzel nem azt akarom mondani, hogy az FB nem eshet le mondjuk 150$-ig, vagy lejjebb...tessék lélekben és számlapénzzel készülni erre a lehetőségre is. :)
Ha jól értettem a cikket (lehet, hogy félreértelmeztem), akkor azért nem akar európai szervereken adatot tárolni, mert félti egyes üzleti titkait és elveit. Szerintem ezért nem fog feladni egy 500 milliós piacot, amit ráadásul már belakott.
Mindenesetre jó hírek nem jönnek, EU Gdpr balhé sem tesz jót neki. Persze lehet réstöltés, alig várom 😎 Egyelőre 220-on kopogtat, ezt ilyen rövid idő alatt nem vártam.
Value Investing