Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Nem rossz terv, a folyosót leszámítva, attól a hideg kiráz, de ez ugye ízlések és pofonok. Az én átalakításaim: - konyha-étkező-előszoba járólapcserével indítanák - konyha-étkezőt leválasztanám az előszobától (kérdés, mit csinálnék a konyhafalon a radiátorral?) - konyhabútor teljes csere, jó leválasztás esetén lenne egy 18 nm-es konyha, konyhaszigettel, de nem ott alakítanám ki az étkezőt - étkező bekerülne a 24nm-es nagyszoba lichthof felőle sarkába - nappaliban radiátorcsere a leengedési időszakban (az én szememben ultranagy plusz a távfűtés és a házközponti melegvíz) - fürdőszobát újraépíteném, nem kell a kapaszkodó és a kádkivágás (sem öreg, sem mozgáskorlátozott nem vagyok) - - - - - A szobákhoz biztosan nem nyúlnék, azok így tökéletesek, a klíma miatt azt gondolnám, hogy a vezetékezés is jó. Nyílászárók egészen jól néznek ki, redőnyt nem látom pontosan, azt lehet, hogy érdemes lenne újralakkozni (talán faredőny, ahogy látom). De a fenti felújításokra eszméletlenül kevés a mondott 3-4M, inkább 6-8M-t terveznék rá és lehet, még abból is kifutnék. De ez tényleg egy jó lakás.
Ez a jó, hogy mindenki mást lát egy lakásba. Kiszámoltad mennyit költenél a felújításra a leírtak alapján? Erkély van, de gyakorlatilag még sincs. Legfelső emelet, nyeregtető alatt. Előtte éjjel-nappal villamos. Mennyire zajos, a káros rezgések mennyire zavaróak? Talán a sínpályát már felújították. Lesz egy felújított lakásod, egy 100 éves épületben.........
Nem is olyan rossz! Ami nekem kell, nagy konyha + étkező, az pompásan kialakithato. Nálam ugyanis ez a közösségi tér, szeretek főzni, enni, inni barátokkal, mindig konyhában vagyunk. A nappali számomra értelmezhetetlen baromság, nappali nélkül nőttem fel, az 1+1 szobás lakásomban is nappali+konyha egyben van és az étkező asztalnál töltöttem a közösségi idők 95%-át. A három ablakos szoba elé mehetne egy folyosó gardróbokkal, a bal oldali szobához kádas fürdő+ extra wc, a középső és jobb oldali szobák a gyerek birodalom/dolgozó/vendég, oda egy zuhanyzós mosdó és külön wc elférnek, szerencsére mindkét vizes részén Lichthof van, tud szellőzni. Nekem nagyon bejön ez a lakás. A távfűtéd külön plusz, rá lehet kötni egy hőcserélővel a padlófűtést. Summa summarum, 4 falig lebontani, élhető 3 szoba + étkező nappali, 2 fürdő, 2 wc. Boldogság ☺
Ez egy teljesen korrekt lakás, 50-55M-es sávban lehet érte kínálni, az a konyha-előszoba elég rettenet, de 3-4M-ból kezelhető lehet a szituáció. Ez egyáltalán nem egy reménytelen eset.
Hehe, PuPu jól mondja. Fontos az euró árfolyama is, ha befektetéseket hasonlítunk össze, hiszen körben lassan mindenki euróval fizet, hamarosan a horvátok és a bolgárok is. Az euró igenis alternatíva, ha befektetsz. De ebben a topicban saját célra keresünk! Mai figyelőben Karinthyn -2,6 millió egy olyan, amilyet én keresek. Így már csak 62 millió. Még várok 2 évet és akármi lesz, veszek. Talán lejön 50 környékére a 100nm polgári, magas emeleti, budai. .. https://m.ingatlan.com/31546413?utm_source=Arfigyelo&utm_medium=email&utm_campaign=2020-10-15&utm_content=link
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik