Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ezert mondom en 5 os tokeattet. Igy nem remegek ha van valami gikszer. Otpben van amugy is nagyobb tőke . Ez a ricsi csak megindul egyszer. Bukoban nem szallnek ki belole ha lehet.
Kb. 2 hónap és minusz 200ezer ft után márciusban befejeztem a certizést. Nem mertem tovább folytatni, sajnos nincs érzékem hozzá. 9940 Forintos árfolyamon eladtam a sima részvényeimet és 9640 ft tól kezdve végig vettem 100asával az esést, utolsó 100 db-ot ma reggel 9050 ft-on. Most 1000 Db részvénnyel várom első körben az osztalékot aztán a jövő eldönti, hogy merre megyünk. Bele sem merek gondolni, hogy mennyit buktatok srácok, akik tegnap elvesztettétek a TL41 pakkotokat és még ki tudja mennyi bukóban van a többi TL pakkotok. :(
Általánosan elmondható, hogy a BÉT prémiumot messze elkerülik a befektetők. USA kinyírja a kisebb piacokat. Richterben bíztam! De volt előjele, hogy ez bizony nem akar megindulni. (OTP stb. se) Márcsak az a kérdés ez minek a kezdete. Ha a medvepiacnak akkor az szép reklám lesz külföld felé, hogy ide csak shortolni érdemes jönni. Jó lenne elkerülni egy öngerjesztő zuhanást, pl srv-vel!
-USDHUF napi: A dollár ereje miatt erőteljesebb emelkedést látni a párban. A 360 alatti fordulás lehetőséget teremtett a 375 elérhetőségére. A mozgás trendszerű, ami akár még feljebb is viheti, 382,8 a következő ellenállás. Amíg a zöld emelkedő trendvonal él, addig eladási pozíciót nyitni nem tűnik jó ötletnek. Ellenállások: 375; 390,63. Támaszok: 359,38; 351,5; 343,75.
Nagyon útálom hogy mindig a richtelt nyírják ha nem ebben az országban lenne már nem itt tartana fundás alapon sokkal többet ér sokan kezdenek kiábrándulni belőle mert mindig van eladó
Jó napot! A tegnapi nagy forgalmú eladói nap után talán a 9K fogja. Reggel erős eladói nyomással indult,de ki adhatja így?? 9K alatt ott van a rövid csökkenő csatorna alja 8750 ft.
Aztán még egy kis leontes és ott másik certi, majd annak a kiütése után jön a következő... Jelentésre meg elértéktelenedik a cég teljesen... Nem értem miért nem kommunikálnak valamit. Vagy valami jó hírt jelentenének be, biztos van valami kis morzsa , amit kicsit feltupírozva be lehet jelenteni és megállítani az esést
Alig néhány napja még pár emberen kívül mindenkinek mennyire vérlázítóan abszurd és felháborító gondolat volt, hogy 8XXX kezdődjön valaha is még a Richter. Dehát a tőzsde márcsak ilyen.
Komoly shortok épültek ki egyik oldalról, a másik oldalról az intézményi vevők és a cég meg láthatóan passzívak/kivárnak. A gond az, hogy így bármikor benne marad a levegőben egy leöntés, ami a certikiütéssel jó eséllyel 8600-8500 környékére is levinné.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.