Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én már igazat adtam neki a múltkor. Emlékszem a jelentés napjára, mikor "riogatott" minket, hogy előbb ütik ki a tl-t mint a ts-t. Én sem akartam hinni neki.
Shorttime-ot meg kell követnem. Gyakran éreztem úgy, hogy a riogatásaival rombolja a mindennapjainkat és csak azért teszi, mert van neki egy jó adag TS-e. Be kell látnom a tévedésemet és igenis fontos, hogy legyenek olyanok, akik lehűtik a túlzott várakozásokat.
Tehat ha lotyog a trutyi mar nem csak neha er bele a szad hanem mindig ? :D en nem merek ricsit venni :D csak belengettek az izraeli tamadast es ez lett … mi lesz ha tenyleg tamad ?
kiütöttek egyet, erre megint nyakig longban máris mindenki? miközben 10000 kapujából csorog lefelé 1,5 hónapja? Most fog fordulni háborús hírek miatti esős külföldnél? Hát....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.