Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Valahonnan napközben pattanni fogunk (utána azért kérdéses, jó lenne látni egy számítást arról, hogy ténylegesen mennyit jelent a Richternek ez), de ilyenkor a vérszemet kapó brókerházak a tényleges adóhoz képest jóval többel le szokták önteni az árfolyamot, rásegítve a kicsik eladására.
Remélem hamar kiheveri, mert nem fair a játék így , de azért abban is bízom, hogy vissza tudom venni a pakkomat, amit nullában adtam el december végén.
Már a módszer maga gyomorforgató.Nekem személy szerint sok milliómba került a korrek kormány-korrekt viselkedése.Nagyon jól nézett ki Ricsi,Balinnal értek egyet.TL 39 plusz 700k ban áll,most ennek is vége.Sokadjara.Felírom a többi közé.A vége természetesen az lesz,hogy a gyógyszerfogyasztókra áthárítják ezt is.A nyugdíjas fő szavazóbázis pedig visszahordja a nyugdíjemelést a gyógyszertárak a.Ördögi körforgás ez kérem!A többit amit most gondolok ínkább nem írom ide!
Hát aki ezek után nem hagyja ott a BÉT-et, az hülye. Rengeteg jó befektetési lehetőség van a piacon, a többi tőzsdén 0.3%-os vételi tranzakciós adó sincs. Ezen a szemétdombon meg játszogassanak Csányi alapítványai. Mindenkinek sok nyerőt.
Olvastam a korai hozzászólásokat az újabb sarc kapcsán - ez Mo.-on normális, egy kisebb uralkodó réteg az érdekeiknek megfelelően teszi a dolgát. Mi ebben az új?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.