Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na jó, 10% stop az rendben van, na de szűk stoppal? Egy adhoc esti közlöny vagy egy nem várt kormányinfó, és már aktiválódik is. Manapság már az élet része.
Áá nagyon sz@r lehet most így. Én már pakolgattam befele mindent az eladásra hogy most beadják a bétet , a ricsiket kivettem, de az OTP tl-jeim eladódtak... Majdnem az összes .
Speciel a portfolió már régóta nem balos (nem mintha lenne értelme ennek a kategóriának, igazából sose volt az), hanem a "Rogán-light" kategóriába tartozik, mint pl. az index, amelyek úgy tesznek, mintha törekednének az objektivitásra, de azért a bulváros címadások mögött látható a szándék a központi üzenetek közvetítésére. De ezt szerintem te is tudod.
A külföldről fizetett baloldali újságírás csodáit rendszeresen élvezni lehet itt is meg a többi "hiteles" balos portálon. Jobb lenne ha a saját portájukon is körülnéznének, mert addig nem lesz kormányváltás míg ugyanaz folyik mint régen. Ugye -Loptun-csaltunk-hazudtunk :)
Ingyen kiválaszthatják, hogy a Portfolio a következő héten bármely random cikk alatt az alábbi kifejezésekből melyiket használja legtöbbet: "elképesztő", "döbbenetes", "nincs kegyelem", "kiszivárgott"
Szia. Maga a hírek hogy a kormány a sza**t kavarja ismét senkinek nem jó!!! .Magyar Közlönyben késő este befirkálnak valamit...VICC. A piac ezt nagyon nem szereti!!! Usa nyitásra kíváncsi leszek. Sok nyerőt
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.