Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Cucializmusban 3-5 éves tervek voltak...Eygetlen példát sem tudnál mondani,amikor egy éjszaka törvényt módosítottak volna.Arról nem is beszélve,hogy visszamenőleges hatállyal! Tévedés ne essék,nem sírom vissza,csupán a hasonlat hibájára hívom fel a figyelmedet.....
A magyar kormány intézkedései nem mindig szolgálják sem a gazdaság egészének, sem egyes szereplöinek javát,sőt mi több kifejezetten ártanak. Nem az első ilyen sajnos...!
Ezzel szerintem a további emelkedést el is intézték. Végre elkezdett valami pozitív dolog kibontakozni, aztán tönkre is teszik, csírájában fojtják el :(( Jó, ha ebből nem lesz 8.xxx árfolyam. További csúcsok, meg 10k stb bizonytalan időre elnapolva.
Jó... kicsit nehézkesen ment át a korábbi csúcson, de szerintem már megerősítette. Csak az RSI érték zavar valamelyest, újabban nem szokott sokat 70 felett tartózkodni ennél a papírnál.
Csak egy tanévet kell eltölteni valaki mellett , és meglátná mindenki, milyen is a tanárélet. Én biztos nem tudnám ezt csinálni, minden tiszteletem azon pedagógusoké, akik nem váltottak hivatást még...
Mai 10:46-os elemzésem: Most még elég bizonytalannak tartom a mai napot. Az elemzéseim egyelőre csak annyit mutatnak, hogy a pillanatnyi helyzet alapján 2 kimenetel lehet: pesszimista 9490, optimista 9565. Sajnos a pesszimista jött be.
Még nem kapott semmit, de a vidéki rokonoktól már megkapta, hogy a rengeteg szünet -ezen főleg a néphagyományban elterjedt "3 hónapos" nyári szünetet értik......-, meg 8-14-ig tartó munkáért ez azért nagyon szép pénz amit az áldott jó kormányunk ad nekik. Már nem vitatkozunk velük, reménytelen....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.