Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez pszichológia! Először drágállod, még följebb megy még drágább és a végén beszállsz, mert nem bírod ki, mert félsz hogy különben lemaradsz! és akkor fog fordulni amikor a legtöbben a tetején beszállnak egy részvénybe. Ez volt régen is. Nincs új a nap alatt!
Közben a Telekom teljesen elszállt a forgalma is kenterbe veri a Ricsit... De OTP se áll meg, elkezdem lassan bepakolni eladásra az ottani certiket is.
Tavaly nagyon jól álltam a Ricsivel, amíg nem kapott el a gépszíj és azt hittem csak nyerni lehet. A végén plusszban zártam az évet, de a nyereségem kb 80 %-át elbuktam. hasonló dolgokat szívtam meg mint te. Most is beragadtam egy jókora tétellel, ami igaz, hogy már pluszban van, de a felvállalt kockázathoz képest ez elég szerény. A Telekomon is gondolkodtam 600 körül csak drágállottam.... most meg 700 fölött van. No, mindegy most már mehetne a Ricsi is ath-ra !!!
Nekem a Richternél az volt a tapasztalatom, hogy nincs olyan alacsony árazás, ahonnan ne tudna tovább esni, az OTP-nél meg fordítva, hogy nem lehet olyan magasan, ahonnan ne emelkedhetne még tovább. A legtöbbet OTP shorttal és Richter longgal buktam eddig.
Kibaszottul haragszok a Richterre, tavaly azért buktam egy nagyot, mert shortoltam és szépen mászott felfele ATH-ra. Meg is ette az élet a certimet annak rendje és módja szerint, majd onnan fordult le a fenébe. Ok, mondom jó cég, nem tud esni, akkor longoljuk, abból baj nem lehet, tudni kell nézetet váltani a piacon. Most meg itt eszi a fene miközben minden száll elfele. Tudod mi nem emelkedik még? Pannergy meg Wallis... Azokból is van, rohadjanak meg. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.