Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ma eladtak 9000 fölött 4mrd részvényt. Nem tudom elképzelni hogy Mari néni vásárolt be már megint! 🤣 Nyugi. Mondjuk az aggaszt hogy az elmúlt 2 hónapban voltak extra hírek és alig mozdult rá a papír... Jó lenne szépen lassan elkezdeni ostromolni a 10000-es szintet!
Végül nekem még egy vételem is teljesült amit csak úgy poénból betettem elég mélyre még 2 óra körül... A délelőtti eladást visszaszívtam így. Mit vártok holnapra? Legrosszabb rémálmom, hogy megint elkezd lecsorogni. Megint nem szállok ki és megint elsüllyedünk a béka s€gg€ alá.
8500 és 8700 között igen csak izgultam. Most sokkal jobb a helyzet és nem hiszem, hogy vissza csúsznánk. Az emelkedésre most már sokkal nagyobb az esély.
Persze miért is csodálkozik az ember, ha 8500-8700-on is erősen adták, akkor ha 9100 fölé ment, akkor aztán erősen felbátorodtak az eladók. De hogy még 9000 alá is becseszték, az már elég durva. 😤
Sokan megszabadultak ma a TL39-től, akik alig várták már hogy eldobhassák a hosszú szenvedés után. A mai nap mi voltunk a legjobbak a többi blue-hoz képest, ezt azért értékelni kell, bár jobb lett volna 9000 fölött zárni. Nagy forgalom mellett nem estünk már nekem ez is csoda számba megy az elmúlt hónapokhoz képest.
legyünk őszinték, nemrég alig tartotta a 8500, majd többször pofán verték 8900 környékén, szóval nem is lehet csodálkozni, hogy sokan nem merik még mindig tartani
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.