Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
szerintem az nem úgy lenne....amikor várható egy nagy hír, akkor előtte jönne a hetekig érthetetlen fel, amikor a bennfentesek már tudják az infót.....
Azért ez az álom nem lehetetlen. Nézd meg mi történt a novo nordisc árfolyammal. A Richter pedig elég jól investal!! Előbb utóbb csak kijön egy földrengéssel most hogy a komoly szakik is azt mondják hogy 10 éven belül meglehet a rák gyógyszere is pl... Az AI megjelenése pedig gyorsíthatja a dolgokat!
Már valakik 10ezret láttak mára pedig. Nem zárok ki semmit, csak azt tudom mondani hogy ahhoz 18ezres OTP dukál. Az erős dollár meg csak jó a cégnek egyébként ez is köztudott. Az abbvie csak egy aláírásért fizetett 10 millió dollárt , amely szerződés alapja egy új gyógyszer kifejlesztésének.
Idézek egy külföldi elemzőt. Az egészségügy jó menedék lehet. .
“Hol érdemes befektetni a jelenlegi klímábanA potenciális kamatcsökkentési szünetek és a gazdasági bizonytalanság légkörében bizonyos befektetési témák kiemelkedhetnek:
A védekező szektorok : a közüzemi szolgáltatások (NYSE: XLU ), az egészségügy (NYSE: XLV ) és a fogyasztási cikkek (NYSE: XLP ) stabilitást kínálnak, különösen, ha lassú a kamatcsökkentés. Ezek a szektorok jellemzően jól teljesítenek a volatilis piacokon.
Osztalék részvények : Az erős pénzáramlással és magas osztalékhozamú társaságok állandó jövedelmet biztosíthatnak, így vonzóvá teszik őket vegyes kamatozású környezetben.”
Az Amerikaiaknak még olcsóbb lett a magyar rv. piac. Hitelminősítő ajánlati besorolása nélkül lettünk gagyi szinten. 400- as USD ! Ha a BET növekszik is egyre olcsóbb.
Valóban, az öntőgép az innen az EU-ból nyomja, ha itt van , akkor már délelőtt kimutatja a foga fehérjét, ha nem jelenik meg 10-ig aznap már nem jön . De szereti váltogatni a napokat, egyet jön egyet nem, a múltkor ezt csinálta. Holnap jönnie kéne. De remélem már elment karácsonyozni a Maldívra és nem eszi ide a fene már idén
Ó, gyerekek, hát mikor piszkálták ezt meg onnan utoljára? Kiteszem a napos forgalmat, leveszem róla a kötési időpontokat és nem tudom megmutatni rajta mikor nyitott az USA. Nem egyet teszek ki, hanem ötöt és nem, hogy ötből ötnél, de még egynél se látszik meg a könyvön miről beszélünk? Hát nálatok hol egy 10-20 ezres kötés vagy valami? Még nyitáskor se látszik egy kis forgalom emelkedés, hogy robottal csipegetnék vagy egy görbe bottal megpiszkálnák onnan és akkor majd pont most? Na, lássuk, kíváncsi vagyok mekkora forgalom lesz.
Szerintem igen. De én is nagyokat tévedek FA alapon. Elvileg a hét második fele fel. Egy gond lehet, ha USArv. piac beesik és pánikot okoz, de erre most kicsi esélyt látok.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.