Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Valaki beállt 1800 db TL39 eladásra 960-on. nem rossz pénz, ha 600 alatt vette, ded én itt még nem akarom eladni, mert azt már párszor megszívtam, hogy az emelkedő trend kezdetén adtam el, pedig 30-40 %-ot még simán nyerhettem volna.
pont ma akarok még Otp shortot venni....16500 környéke ....igaz a short certi legközelebbjének kiütése 17000nél, az meg már nincs messzi...szóval lehet várni kellene még egy ütemet
Kiakaszt bazdmeg ez a papír... OTP-nél 50 FT-kal szedik ki a szinteket itt meg baszakodás. Nyitottam OPT short-ot, hogy majd közelebb jön a Richter longomhoz, mert OTP-nek úgyis kell korrigálnia, ennek meg úgyis kicsit mennie kellene fel. Múlt héten én voltam a király(magamnak), most meg dobhattam ki az OTP shortomat, mert úgy száll felfele, hogy semmi értelme nézni a bukót. (úgyhogy jó eséllyel itt az OTP teteje és a Richter is itt fog szotyizni még egy darabig)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.