Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nincs gond aggodalomra szerintem, csak nyugodtan kell várni és emelkedni fog. Egyelőre nem látok olyan okot ami jelentősebb esést okozna, csak az van, hogy kis forgalom mellett kis pénzekkel lehet könnyen manipulálni az árfolyamot. Ha nem hitelből vásárolt valaki, akkor semmi dolga nincs, csak beállítani eladásra a célárfolyamot és nem idegesíteni magát a napi ingásokkal és a kisforgalmú lecsorgással..
Nekem más a véleményem. A három közül az OTP ami hozta amit elvártam, tehát 12 ezer fölött zárt. A MOL-ban azt látom, kicsit lejebb szeretnének még a nagyok bevásárolni belőle osztalék előtt. A Richter túl van az osztalék fizetésen, az eredményei jók, nagyban megy a saját részvény vásárlás is mégsem tudta az első félévet 8500-zal zárni. Amíg ez magyar cég addig nem tud a részvény ára emelkedni, mert a külföldiek inkább adják mint veszik.
Bocs elnyomtam... Mindhárom blueval kapcsolatosan nyugodt vagyok .. Richter? Éves időtávon mindenképpen tartásra... Első körben / 3-4 hét/ 8800 ig várom... év végére 9200-9300 .... OTP be nyár végére 13K lazán meglehet MOL is még 150-200 pontot osztalékig emelkedni fog
Nem a Richterben nem hisz az aki eladja, hanem látja, hogy amíg az Orbán féle tolvajok kezében van az ország, rendeleti kormányzás van és a nyereséges cégektől elveszik a hasznot.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.