Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mindjárt lehet adni megint. Ricsiről amúgy nemigen lehet nagyon lemaradni. Szeret sokszor visszatolatni. Persze ha a MOL miatt kihúzzák 8900-ig egyben, akkor tévedtem.(kevés esélyét látom, de azért na..)
Nem esélytelen, de egy kicsit még göröngyös az út, kell egy kis simítás. Pl 8800 fölé több mint 20.000 van eladásra. Bár ma láttam 2x is egyben 20.000-es vételt :)
Szépen csináltad, gratulálok. Sajnos az OTP-ből túl hamar kiszálltam, mert azt gondoltam túl sokat nyertem már rajta és féltem, hogy megint úgy járok, mint párszor a múltban, hogy nem realizáltam időben. De azért nem bánkódom, egyelőre jól megy itt is már szekér és szerintem még csak most fog beindulni. Sok nyerőt itt is :)
-Jó napot! Ez más,mint a többi papír, jó párszor én is beírtam már:-- A Ricsi másképp működik, mint a többi blue chip. Úgy néz ki 8815 ft volt a tető egyenlőre.-Forgalom is alacsony. -Erste:- A Richter az elmúlt napokban két
szintet is át tudott törni. Mind a 8.490-es, mind a 8.690 forintot át
tudta ugrani. Sőt, a mai napon letesztelte... A
Richter az elmúlt napokban két szintet is át tudott törni. Mind a
8.490-es, mind a 8.690 forintot át tudta ugrani. Sőt, a mai napon
letesztelte a következő, 8.815 forintnál levő ellenállást is.
Mindeközben az MACD vételi jelzést adott, a napon belüli indikátorok
alapján pedig hamarosan befejeződhet az elmúlt napok oldalazása. Támasz és ellenállás szintek
Megint a tegnapi menetrend, az elején felhúzzák hátha az impulzus hatására beindul, majd látva, hogy a vételi erő még alszik, gyorsan vissza és utána oldalazás, lassú lemorzsolódás. A Ricsi másképp működik, mint a többi blue chip, ezért nincs értelme nagyon aggódni, hogy a 8400-as szintet követő ugrás után kicsit megpihen, mert utána valami hasonló módon fog ismét ugrani.
Elgyengül ez is szép lassan az évek múlásával és a Matáv sorsára jut. Blue csipnek csúfolják, de semmi jel a részvény tőzsdei árának növekedése vonatkozásában. Kár, hogy nincs "futottak még" kategória. Én oda sorolnám, ha így folytatja.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.