Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Majd talán a jövő héten júliusban. Jó lenne legalább pár jó nap a Richterben is. Kíváncsi vagyok, hogy kik adnak el ilyen sok részvényt, hogy nem tud emelkedni.
Én a mai negyedéves záró miatt délután várok nagyobb mozgást, remélhetőleg ugyanaz lesz, mint az átsúlyozásoknál: nagyobb szereplők kiugró forgalom mellett megrántják, felfelé.
Én úgy látom nagyon széretnék ha a Richter 8500, az OTP 12000, a MOL 3000 felett fordulna neki a ll. félévnek! Aztán júli 1-től újra beindul majd az esés.
Hát, ezt a pici felhúzási kísérletet nagyon könnyen visszaverték. A három blue továbbra is oldalazgat, tötymörög, mintha a lenge nyári forgalomban meghatározott szinteken akarnának csak belőlük venni.
ezt nézem én is, kb 30 millió van az ajálati könyvben, de ennyi érdeklődés sincs 🤣 nem tudom, ez készülődés-e vagy csak simán érdktelenség. De tudod, az is valami, ha nem dobálják. Nem adják-nem veszik.
Itt valami készül, mert ez a 93 millás forgalom 13 óráig, hát mit mondjak..... elég csekélyke. Nyomjon már rá valaki a vétel gombra !!! (sajnos nincs már keretem :(
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási
program keretében 2023. június 28-án 20.500 db saját részvényt vásárolt a Raiffeisen Bank
Zrt. közreműködésével a BÉT-en 8.457 Ft/db átlagáron.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.