Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó az elemzés,ez egy ciklikus papír,más,mint a többi Blue- most épp a 8400-8450 ft-ellenállásnál van forgalpm nélkül.- Aki itt vesz, fenáll a sávozás és visszaesés a támaszig.
ez nagyon jó! köszi! amúgy én is pont ilyen mintákat és elemzéseket keresek, tanulságokkal. Amúgy már régen feliratkoztam a csatornádra 🤣🤣 mindig várom a friss elemzéseidet. remélem egyszer én is eljutok arra szintre, mint Ti.
Nagyon szivesen. Bővebben is elemeztem Richtert időnként videoban foglalom össze a meglátásaimat. https://youtube.com/@dniel1984 Ha gondolod néz rá az utolsó videóra. Eppen most keszulok fel venni egy uj anyagot az S&P 500 indexről hullam elemzés szempontjaból igen érdekes lesz. Alaposabban kőrbe járom én mit gondolok a trendekről es hullamok alakulásáról az 1700as évektől elemeztem de a videóban az utolso nagy ciklus ami 1929 tol tart elemzem ki 3 honapos nezettől az 1 órásig napjainkban szerintem igen elgondolkodtato anyag lesz...
Nem tudom mi a fene van ezzel a szarral. Valaki folyamatosan adja, ezért vevők sem jönnek annyira, de eladók sem, mert ugye veszi saját magát.. Egy fos az egész BÉT, gondolom nyáron ez lesz.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A Richter bejelentette, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási program keretében 2023. június 26-án 15 500 darab saját részvényt vásárolt a BÉT-en 8 430 forint/darab átlagáron.A tranzakció összértéke 131 millió forint, ami a napi forgalom 8,9 százalékát tette ki Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Igen, nem tud emelkedni eddig.-Private Banking friss:--Richter napi: A 8750-es célár elérése után korrekcióba kezdett. A rövid távú trend még lefele áll, vételekkel kivárni érdemes. Amikor majd a piros vékony csökkenő trendvonal is törik felfele, akkor jöhet talán újabb emelkedő hullám. A 8125 alatt már vételi zónába érhet, ha alacsony marad a forgalom az esésben. Ellenállások: 8750; 9063; 9375. Támaszok: 8125; 7813; 7500,
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.