Az a baj, hogy sok itt a még felhasználónevét sem vállaló kötsög! Én megszüntetném ezt a +-t. Mondja el mindenki a véleményét! Persze ritkán jelentkeznek olyanok is, akik ugyan már időszámításunk előtt részvényesek voltak, de pont most leküzdhetetlen kényszert éreznek, hogy kifejthessék véleményüket az ellen, aki szerintük mindíg rosszat szólt.
Adnak időt rá, hogy a Panny tulaj portfolió fórumozók megjárassák a fantáziájukat és beírják ötleteiket, mivel egyébként az év nagy részében nincsen sok releváns hír és történés, legalább ilyenkor felélénkül a kereskedés és természetesen a fórum is.
Ezt magyaráznák el egyszer, hogy milyen relevanciája van, hogy ha már zárás után jön ki, akkor mi a különbség, hogy 17:06kor jön ki a jelentés vagy 23:59...(semmi?)...és akkor miért mindig a 23:59 felé tendál?!
Én sem érzek benne semmi túlzást. 😀 . Ha a Panny megnyerné a budapesti geotermikus fejlesztések egy részét, akkor talán sok év múlva, ha minden jól sikerül. Vagy nagyobb srv után pár év múlva.
Kimondtad a kulcsszót,ha minden így maradna, amikor elkezdtem venni Panny 700- Alteó 800ft volt, sztem most se rosszab a cég, főleg, hogy az Alti igen komoly osztalékot fizetett az utóbbi 3-évben,mind 2-cég a jövő..Sztem tulzàs nélkül a reàl érték 6000-5200, Alteó -Panny
PANNERGY