Nem akarok filozofálni meg vitatkozni senkivel. Héten kibaszom az egészet és vissza fogom venni ugyanazt a mennyiséget olcsóbban mint ahogyan eladtam a saját vásárlások leállásakor.
Én nem bánom, hogy a panny például nem szerepel olyan közös lsitán, amin az EU-FIRE cég is rajta van, amely cég vezetői eddig csak EU-s és hazai pénzeket lopotak el geotermikus rendszerek telepítése ürügyén, csak éppen a rendszerből nem sikerült nekik semmit sem megvalósítani. A több aláíró nekem nem mond semmit, de ez a cég egyből szemet szúrt.
Az, hogy illikvid egy részvény, miért jelent automatikusan esést? Akkor a Pannergynél még kevésbé likvid papírok többsége folyamatosan esik? Szerintem nem.
Elfogadom. De utána, ha véget ér a felhatalmazás, gondolom ők is tisztában vannak vele, hogy esni fog a tőzsdei ár, ha nem rukkolnak elő valami növekedésre utaló perspektívával. Az utóbbi néhány évben gyakorlatilag semmi nem történt ez irányban. A nyertes pályázatok (melyekre megindulni látszottunk) kudarcba fulladtak. Ha nem lesz osztalék, nem lesz növekedés, akkor ebbe nincs mit keresnie a kicsiknek.
25% lehet csak az SR állomány az meg mindjárt itt van. Úgy lövik be a napi csomagokat, hogy az SRV felhatalmazott időtartam végére legyen nagyjából meg.
Nagy kereslet a zöld bum ellenére erre a részvényre eddig nem mutatkozott. Én abban vagyok érdekelt, hogy emelkedjen az ár, de a nagybefektetőknek elkerüli a figyelmét.
Igen, ez is egy lehetséges forgatókönyv. Ki mit vár a 30 napos tilalom alatt? Én erre lennék kíváncsi. Én árcsökkenést, Te emelkedést gondolsz. De mit gondolnak mások?
Egyáltalán nem biztos, hogy visszafog esni, sőt! Ilyenkor szokta hajtani felfelé a várakozás, hogy mi kerül majd szavazásra a közgyűlésen, osztalék, SRV.
PANNERGY