Na most akkor alulról, felülről betöltöttük a rést. Adná magát a vicc a résről elölről, hátulról, de nem sütöm el. Tudom, hogy marad még itt híve a TA-nak, de szerintem itt melléfogás.
Annyiszor leírtam, hogy egy ilyen kisforgalmú papírnál ez nem működik, itt nincs TA. És ezt már nem is tudom hányszor láttuk itt. De mindig van egy okos aki lenyomja, aztán csodálkozik, hogy pattanás helyett tovább esik. Persze ettől még menni fog újra felfelé, mert nem itt a helye hanem jóval feljebb.
Nem nagyon hiszek a résekben. (Pontosabban egyfélében, de annak meg semmi köze a részvényekhez. 😉) Viszont meglátjuk, hogy az 1350-ből milyen erős támasz lett. (Nincs pöttyre pontos támasz sem, inkább támasz zóna.) .
Erre mindig van egy játszóspakk, de te kizárólag a teljes csomagodban gondolkodsz. Szerintem próbáld legalább sávosan adogatni néha. 500 vagy 1000 darabonként és akkor nem leszel folyton ilyen csalódott. Ha vissza veszel 1000 darabot olcsóbban már nyertél ha meg tovább megy akkor a maradék hozza a pluszt és egy adag nyereséget legalább már tutira zsebre tettél.
PANNERGY