Ezekre a hírekre amik kijöttek a napokban,tudott emelkedni 5 magyar forintot a részvény ára???Hát ez barátaim elkeseritő..Pedig nekem most nincs papirom,de ami ezen a bétnek nevezett fostengerbe megy ikszelés óta,az komolyan nevetséges már!
Azt értem, hogy felhúzzák, lehúzzák, de mit jelent a meghúzzák? Bocs a kérdésért, de én egy tőzsdéző öregasszony vagyok, aki egy kis pénzt szeretne keresni a pannin a nyugdíja mellé.
Béten minden 2x annyit ér amennyin van!elvileg!gyakorlatilag a kutya faszának se kell semmi se!fizetett cikkekre vannak felrántások,kitömik a kopaszokat,azt lehet buktával adni,vagy mozizni!
Azért azok elég más jellegű cégek, nem azokhoz kell a Pannergyt hasonlítani. Az Appennin valóban alulértékeltnek tűnik (kevés részvényem nekem is van belőle), de azért ott nehezen követhető tulajdonosi változások, ingatlanállományban és vállalati stratégiában bekövetkező változások voltak. A mostani lengyel vásárlások jónak tűnnek, de kevés a transzparencia, az átláthatóság. Az ingatlanok jövedelmezőségét is nehéz belőni. Az Opus mélyen a Nerbe van ágyazva. Kvázi teljesen átláthatatlan, kismillió cég, több teljesen eltérő divízió van benne. Ha a főbb számokat nézzük, szintén alulértékeltnek tűnik, de ha az Appeninnél a transzparenciát hiányoltam, itt ez hatványozottan igaz. Delta egy a semmiből feltőkésített cég. Állami megrendeléseken hízik, most volt egy nyereséges éve, de még tőkét emelnek, stb. Nem érdemes egy évek, most már évtized óta stabilan és nyereségesen működő céghez hasonlítani. Abban egyetértünk, hogy a felsoroltak közül (legalábbis az Opus és az Appennin) alulértékeltnek tűnik, de ott a bizalomhiánynak azért jó oka van (talán Appennin tűnik egy fokkal követhetőbbnek, egy Opus jelentés számomra legalábbis elég katyvasz). Ami jelenleg nekem mélyen alulárazottnak tűnik Béten a kisebbek közt, az az Autowallis, a vezetőséget illetően ott is vannak kételyeim, mennyire megbízhatóak, de a legutóbbi jelentéseikben túl szépek voltak a számok, hogy ne bővítsek.
Van aki az EBITDA-ban hisz, van aki a tőzsdei árban. Lehet a kettő nincsen korrelációs kapcsolatban. Számomra - mivel tőzsdei áron tudok venni és eladni - nem hit kérdése, hanem valóság, amit a BUX azonnali piac/részvények ár mutat.
PANNERGY