Azért a papír megmutatta mindkét oldalát, vagy inkább az illikviditását. Amióta nincs srv, közel egy hét alatt simán esett 5%-ot. Aztán mikor valaki "véletlenül" belevett 3600 db-ot, akkor ugrott 5%-ot. Majd visszaállt újra 1200-ra az árfolyam. Kézenfekvő lenne a parasztshort erre az egy hónapra, de ha jön egy-két közepes vevő, hirtelen ugorhat is az árfolyam. Nyilván az árjegyző jelenléte (ha van) egy kicsit tompít a hirtelen mozgásokon. Aztán ha szeptembertől újra jön a srv, akkor mehetünk tovább 1300-1400 felé. Legalábbis én ebben bízom.
Igen, ezzel régen én is sokszor játszottam, de akkor még jóval lejjebb volt az árfolyam, kisebb tőkével és kisebb rizikóval lehetett így a robi segítségével egy kis pénzt keresni.
azert "ekkora" teteleket megvenni (szoval arjegyzönyit) azert hogy 10 forinttal feljebb alljon....ebböl fillerek jlnnek össze. Ebben azert akkora fantazia nincs
Ma teljesen fura a kereskedés itt. Szinte olyan, mintha valaki összevissza nyomkodná a vétel és eladás gombokat. Mondjuk az egész Bét eléggé megzajdult, elsősorban Opus és társai miatt.
Esélyes mivel most rakott be 3600-at eladásra 1200-ra miután az ott lévő 500 vételre rászórt. Úgy próbál tenni az illető mintha Ő lenne az árjegyző. Gondolom az 1260-ig felrántás is az árjegyzőnek szólt, hogy magasabbra álljon be vételre és szórhassa rá.
PANNERGY