RSI extrém alacsony, akár fordulhat is. Korábban az ilyen extrém alacsony RSI-knél (túladott) fordult. TA trédereknek akár rövid spekázásra jó is lehet, mert egyébként fundásan a cég rendben van.
Szépen megélénkült a forgalom. . Nálam az 1130-1100 valami támasz féleség, de ezt rendesen megdolgozzák. Alatta az 1000 következik. Az elmúlt hetekben Inkább vártam volna az 1400 tesztelését, mint az 1100-ét. Tévedtem. Ilyen a tőzsde.
Attól is függ mondjuk hogy hány % volt ez a klímavédelmi alapban, ha csak ilyen néhány tized % vagy az alatt, akkor nem feltétlenül gáz. Belepakolnak 20 ilyen startupot, abból 1 bejön, már megérte.
ezen a szinten (igaz abszolut nem nagy penzröl van szo), de a maradek SRV-keretet el lehetne költeni (-> napi limitet emelni az idötartam vegeig) Persze mit erdekelje a vezetest az arfolyam, de azert nagyon fair ertek alatt forgunk es ne agyazzunk meg egy minel olcsobb felvasarlasnak (nyilvan a fent emlitett keves penz szinten sulyozott atlagot tartani is keves.....de a semminel több)
PANNERGY