A 200 bázispontot én is 2%-nak értelmezem, tehát 1000 körüli árfolyamnál az 20 Ft-os sávot takar (árfolyamban mérve a 200 pont az pont felesleges lenne). Érdekes lesz, ha beáll pl. 1040-re és 1060-ra egymással szemben. Viszont így nagyon könnyen ki lehet szállni (ha visszaépül a 3600 db), vagy épp gyűjtögetni.
Én is TBSz-en igyekszem gyűjeni, de mivel az 5 évente lejár, 5 évente vissza kell vásárolni a lejárt számlán tartott pakkot. Az is visszavásárlás, ha a bókercéged átviszi a következő 5 éves TBSz-re, mert ez az utolsó záróárfolyamon történik.
Sztem vegyél hozzá, a Január érdekes lesz, én 2009-óta gyüjtöm, 50k körül járok, Alteóval hasonlóan, mind kettő jó lesz hosszabb távon (TBSZ-en,) Bóldog új évet,és minden Panny tulajnak, és fórumozónak
"Maximum 200 bázispont vagy az irányadó árlépésköz háromszorosának megfelelő ársáv
közül a szélesebb" A háromszoros árlépésközt (ami a panny-nál 15 Ft) azt értem, de a 200 bázispont? Mert akkor beáll 1040-re eladással és 200 ponttal lejjebb vételre?
Az évvégi záró azért jobb, mint a karácsony előtti ár. 1000 felett más érzése van a tulajoknak. Remélem egyszer a célárat is elérjük, 2440db-bal egyre türelmetlenebbül várom. BUÉK mindenkinek!
Valszeg lejárt a BÉT által megrendelt árjegyzési szerződés, amit a BÉT nem újított meg, így a Pannergy szerződött le az OTP-vel. Gondolom nem két árjegyzés fog párhuzamosan futni.
Mi lesz a többi BÉT által megrendelt árjegyzés sorsa? Alteo, Rába, stb. Illetve ennek a BÉT-es programnak a része az elemzés is.
Páran agyvérzést kapnak a hírtől, mert szerintük minden rossz okozója az árjegyző! :))) Amúgy csak annyi a hír, hogy a korábbi szerződést meghosszabbították újabb 3 évre.
PANNERGY